reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Tosika- super zakupy! Mam bluzke podobna do twojej sukienki.

O ile pamietam, to jeszcze czekamy na prezentacje Pabli w sukience?:tak::-D;-):-)

Ostatnia edycja:
Tosika - super kiecka!! i Tosi ciuszki też rewelacja!!
Beaa - :cool2: może jak cosik schudnę to się w niej pokażę, narazie moje uda wołają o pomstę do nieba....

Tosika, kiecka bomba! Bym bardzo zazdrościła, gdyby nie świadomość, że i tak nie miałabym w niej pójść:-p A i Tosiowe ciuszki śliczne...zwłaszcza, że nie różowe:-D

dzięki dziewuszki za miłe słowa:-):-):-) no mi się w zwiazku z zaistniałą sytuację budżet zakupowy się utnie teraz;-) ale tam damy radę:-D:-D:-D

Renia, jak koła skrętne, to wg mnie nie ma znaczenia czy dwa, czy jedno. Z jednym kółkiem z przodu parasolkę ma Kicrym

Renia ten wózek co wkleiłaś jest bardzo podobny do naszego chicco:tak:ja jestem bardzo zadowolona , jak narazie nie dopatrzyłam się wad w tych pojedynczych kółkach z przodu:tak:oczywiście nastaw sie że komfort jazdy tym wózkiem to nie to co twoja mura czy mój x lander:tak:ale myślę że będziesz zadowolona:tak:mnie się twój typ bardzo podoba:tak:

reklama
Pabla - ja mam pełno nowych ciuchów, które kupuję mówiąc sobie, że jak troszkę zrzucę to będę super w nich wygladać... I tak leżą i leżą, nawet metek nie oderwałam;-)
A jesli chodzi o wózki, moj brat kupił spacerówkę za ponad 600 zł, z wyglądu fajna, jednak moja mama stwierdziła, ze prowadzi się go znacznie gorzej niż nasze chicco! Ponoć bez porównania... Mogę więc stwierdzić, że to był udany zakup...
A co do kołek nie mam zdania... Może pojedyncze wpadają w dziury? A może nie ma to znaczenia...

Do góry