reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Tosika- super zakupy! Mam bluzke podobna do twojej sukienki.
O ile pamietam, to jeszcze czekamy na prezentacje Pabli w sukience?
;-):-)
O ile pamietam, to jeszcze czekamy na prezentacje Pabli w sukience?

Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Tosika, kiecka bomba! Bym bardzo zazdrościła, gdyby nie świadomość, że i tak nie miałabym w niej pójść
A i Tosiowe ciuszki śliczne...zwłaszcza, że nie różowe

ja mam pytanko do mamusiek które mają spacerówki typu "parasolki"
kurka wodna jutro chcę już zakupić wózio a tu jeden dylemat - czy koła są dobre
zwyklepatrzyłam na takie bryki co maja podwójne kółka a mój typ ma pojedyncze i nie wiem czy to nie będzie zong
może któraś z Was doświadczonych pomoże?
Roni jesteś???:-)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SI nowość 2009>
kurka wodna jutro chcę już zakupić wózio a tu jeden dylemat - czy koła są dobre
zwyklepatrzyłam na takie bryki co maja podwójne kółka a mój typ ma pojedyncze i nie wiem czy to nie będzie zong
może któraś z Was doświadczonych pomoże?
Roni jesteś???:-)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SI nowość 2009>
Renia ten wózek co wkleiłaś jest bardzo podobny do naszego chicco
ja jestem bardzo zadowolona , jak narazie nie dopatrzyłam się wad w tych pojedynczych kółkach z przodu
oczywiście nastaw sie że komfort jazdy tym wózkiem to nie to co twoja mura czy mój x lander
ale myślę że będziesz zadowolona
mnie się twój typ bardzo podoba

reklama
kaja1978
Fanka BB :)
Pabla - ja mam pełno nowych ciuchów, które kupuję mówiąc sobie, że jak troszkę zrzucę to będę super w nich wygladać... I tak leżą i leżą, nawet metek nie oderwałam;-)
A jesli chodzi o wózki, moj brat kupił spacerówkę za ponad 600 zł, z wyglądu fajna, jednak moja mama stwierdziła, ze prowadzi się go znacznie gorzej niż nasze chicco! Ponoć bez porównania... Mogę więc stwierdzić, że to był udany zakup...
A co do kołek nie mam zdania... Może pojedyncze wpadają w dziury? A może nie ma to znaczenia...
A jesli chodzi o wózki, moj brat kupił spacerówkę za ponad 600 zł, z wyglądu fajna, jednak moja mama stwierdziła, ze prowadzi się go znacznie gorzej niż nasze chicco! Ponoć bez porównania... Mogę więc stwierdzić, że to był udany zakup...
A co do kołek nie mam zdania... Może pojedyncze wpadają w dziury? A może nie ma to znaczenia...
Podziel się: