reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kicrym- swietna sukienka, pieknie skrojona i w ogole. Sama nabralam ochoty na te czerwona tylko nie rozumiem tego uniwersalnego rozmiaru:eek:. Wiem, ze sa podane wymiary, ale mimo wszystko...Moze ona jest z licra alba steczem:eek:. Kicrym, daj znac jak ja dostaniesz.

Beaa oj na ciebie kruszynko to ona chyba nie będzie bo w aukcji jest napisane że to jest rozmiar 40-42:cool2:ja noszę L czyli 40 ale może nie będzie na mnie wisieć:-p:-D:-D:-Dale jasne jak tylko przyjdzie ale zapłaciłam za przesyłkę priorytetem pocztowym więc może kilka dni iść:sorry:stawiam że koło piątku będzie:confused2::-D

kircym daj znac jak ta sukienka,niezla cena i fajny kroj. Ide we wrzesniu na wesele i chce sobie kupic jakas kieckie.
liwus hula hoop niele z tym masazem, ja mam zwykle:tak:

A to nasze zakupy
spodnie i bluzki do piachu:-pa koszula na roczek (taka na sportowo bo msza będzie na Mazurach:tak:)

Załączniki

• spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 40
  • bluzeczki.jpg
    bluzeczki.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 33
  • T-shirt.jpg
    T-shirt.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 32
  • koszula.jpg
    koszula.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 30
Dorka no spodenki i koszulki z krótkim to mama mu przywiozła z Anglii:tak:
Kurcze dziewczyny kupiłam dzisiaj małemu sandałki w Smyku, ale wydaje mi się że są mu za duże:sorry:Pani mu mierzyła w sklepie i tak mnie nakręciła że musza byc wieksze , że musi mieć luz , że noga szybko rożnie że kupiłam mu te 19 (zreszta mniejszych nie było)ale teraz nie wiem czy nie są dużo za duże:confused2:Kurcze fajne są i nie były aż tak drogie bo kupiłam je na wyprzedazy za 69 zł a sa całe z e skóry, mają usztywnianą kostke no o takie coś mi chodizło ale ten rozmiar ach.....:confused2:
ile wasze dzieci mają miejsca z przodu?

Kicrym zakupy super a ta koszula bomba.
Mis jeszcze nie ma sandalek troszke mi szkoda kasy na drogie buty bo nie wiem kiedy sie przydadza tzn kiedy zacznie chodzic.Pani w sklepie pewnie sie zna i zle by Ci nie doradzila:tak:

reklama
Kicrym ja kupiłam Zu butki w tombucie. Pan mnie tak zakręcił i tak doradził, że wzięłam rozmiar 20... dziecko potykało się o nie i chodziło jak z rakietami na nodze... więc pojechałam jeszcze raz i wzięłam takie dopasowane, żeby nauczła się chodzić dobrze w bucikach i to był rozmar 18 :-D

Do góry