Madzia, okrycie na nóżki mam

foli nie mam bo miałam uniwersalną do xa i do tego i zosatje w xa

piszę szczerze, nikogo nie chcę naciągnąć

kolor jest ciemniejszy, wszystkie z tej kolekcji co ja mam były takie lekko metaliczne dlatego tak błysk jest na zdjęciach. Co do wózka dla mnie na prawdę rewelacja,
najpierw plusy:leciutko się prowadzi, podbijanie super (nie to co w tej Arii

), opuszczanie i podnoszenie siedziska (na pasku ale super się opuszcza a podnosi to tylko za ten pasek ciągnie), amortyzacja na 6+, nie klkocze na kostce brukowej tak jak np chicco, barierka jest odpinana z dwóch stron tak że jak dziecko będzie większe to można całkiem odpiąć, 5 punktowe pasy
minusy- mały koszyk, jest dość głęboki więdz też da się co nie co wsadzić ale nie tak duży jak np w Arii - dla mnie to jedyny minus tego wózka
Inne minusy które wyczytałam na forum ale ja ich nie odczułam - płytka budka (dla mnie jak w każdej lekkiej spacerówce tyle tylko że nie jest naciągana do pałąka); brak regulacji podnóżka (nie wiem po co ta regulacja w takim wózku jak jest to wózek już dla sterszego dziecka, Kubie to absolutnie nie przeszkadzało), nisko rączki - to zależy od wysokości prowadzącej osoby ale mi się wydaje że są ok, zawsze można chwycić taj jakby od góry.
A no i przesyłka Pocztą Polską priorytetem 26zł
Szczerze to na prawdę warto, mój M się dziwi że chce ten wózek sprzedać, zresztą moja mama też

ale mi się juz poporostu znudził

z czysty sumieniem moge polecić

Madzia tu masz link do kilku zdjęć
TERAZ DZIAŁA
) - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl