reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ja to tak szaleje tylko z rzeczami Kubcia:-pdla siebie nie lubie kupować:confused2:ale jak sie ma H&M prawie że za oknem to co się dziwić:-p:-p:-pja jakoś nie znalazłam w Katowicach fajnego lempeksu:confused2:a też bym coś tam znalazła:-pbyłam w kilku i na dziecięcym dziale pustki....

reklama
Myśmy w Smyku przedwczoraj dorwali kapcie Disneya w promocji za 17 zł:tak: i jeszcze spodnedki dresowe fajne:tak:Oczywiście znów moja mama szaleje,bo młody ma już tyle szmat,że głowa mała:sorry:Muszę jakąś taktykę w ubieraniu młodego obrać,na pierwszy rzut idą te ciuszki ,które jeszcze są dobre,a nowe poczekaja w kolejce.;-)

Madzia to widzę że taktyka taka jak moja:-p
Dziewczyny moze macie kogoś kto by chciał x landera xa lub espiro magic3 ????pomyślcie proszę, jakoś narazie nie chce mi się wystawiać na allegro, zawsze wolę jakiś kontakt z kupującym nawiązać:-pjak coś to piszcie na priva:happy:

Kicrym, jak poczekasz parę dni, to spróbuję z siostrą się skontaktować, bo może oni by chcieli dla małego? Ale ona na razie w szpitalu, dziś wychodzi, ale z kolei u teściów ma internet tylko w nocy, wiec to chwilę potrwa...a podaj jeszcze, które to dokładnie modele (bo się pogubiłam w Twoich wózkach;P) i ile byś za nie chciała?

Surv no narazie nie wystawiam na allegro bo tak jak pisałam wolałabym tego nie robić:happy:więc tak:
X lander xa model 2008 kolor bordo - gondolka + spacerówka+ folia p. deszczowa (i do gondolki i do spacerówki)+ torba (x-bag, bordo, orygianlna) + parasolka (x sun oryginalna, bordo) cena 850zł ale mam też do tego wózka fotelik maxi cosi citi (błękitny) z adapterami (można go wpiąc na stelaż) i wtedy z fotelikiem 1050zł i dorzucam do tego sterylizator do butelek TT do mikroweli:happy: model taki jak w linku tylko inny kolor :)
X LANDER XA W IDEALNYM STANIE ORANGE 2008 -KOMPLET (930109459) - Aukcje internetowe Allegro
Espiro magic3 2009- to lekka spacerówka, u nas super się sparwdziła tylko mi się już znudziła:-p kolor niebieski na gwarancji do 07.07.2010 cena 180zł; taki jak w liku:
MAGIC 3 * wózek spacerówka ESPIRO * granatowy (927205389) - Aukcje internetowe Allegro

Jak siostra byłaby zainteresowana to powklejam zdjęcia i coś więcej napiszę :happy:

Kicrym a okrycie na nóżki do magica też masz? bo ja już się zaczęłam zastanawiać nad nim:sorry::laugh2:A w ogóle wygodny jest tak do spania? I czy on jest granatowy jak w linku czy niebieski jasny? Nie wiesz ile przesyłka by kosztowała?
Ech... chyba się napaliłam:zawstydzona/y:
To może zarezerwuj go dla mnie do jutra,jak możesz,a ja się postaram m przekabacić,że my jednak bardzo tego wózka potrzebujemy;-)

Ostatnia edycja:
Madzia, okrycie na nóżki mam:tak:foli nie mam bo miałam uniwersalną do xa i do tego i zosatje w xa:tak:piszę szczerze, nikogo nie chcę naciągnąć:happy:kolor jest ciemniejszy, wszystkie z tej kolekcji co ja mam były takie lekko metaliczne dlatego tak błysk jest na zdjęciach. Co do wózka dla mnie na prawdę rewelacja,
najpierw plusy:leciutko się prowadzi, podbijanie super (nie to co w tej Arii:baffled:), opuszczanie i podnoszenie siedziska (na pasku ale super się opuszcza a podnosi to tylko za ten pasek ciągnie), amortyzacja na 6+, nie klkocze na kostce brukowej tak jak np chicco, barierka jest odpinana z dwóch stron tak że jak dziecko będzie większe to można całkiem odpiąć, 5 punktowe pasy
minusy- mały koszyk, jest dość głęboki więdz też da się co nie co wsadzić ale nie tak duży jak np w Arii - dla mnie to jedyny minus tego wózka
Inne minusy które wyczytałam na forum ale ja ich nie odczułam - płytka budka (dla mnie jak w każdej lekkiej spacerówce tyle tylko że nie jest naciągana do pałąka); brak regulacji podnóżka (nie wiem po co ta regulacja w takim wózku jak jest to wózek już dla sterszego dziecka, Kubie to absolutnie nie przeszkadzało), nisko rączki - to zależy od wysokości prowadzącej osoby ale mi się wydaje że są ok, zawsze można chwycić taj jakby od góry.
A no i przesyłka Pocztą Polską priorytetem 26zł
Szczerze to na prawdę warto, mój M się dziwi że chce ten wózek sprzedać, zresztą moja mama też:dry:ale mi się juz poporostu znudził:zawstydzona/y:z czysty sumieniem moge polecić:tak:
Madzia tu masz link do kilku zdjęć
TERAZ DZIAŁA :)) - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Kurczę takiego Magica to i ja bym chyba chciała...:-D Mam dość swojego, ale chyba jednak już na tym przebujamy, bo środków brak...

Kicrym a siostrze zareklamowałam Xlandera - mnie sie bardzo podoba, tylko trzeba będzie przekonać sponsora, tzn. narzeczonego:-p:-) Już do niej napisałam, dam znać co odpowie:tak:

Surv ja tam bardzo lubiłam x landera, moja mama nie umie przeboleć że chce go sprzedać ,jak założyłam gondolke na stelaż to mówi "nie sprzedawaj tego wózka i róbcie te 2 dziecko bo chce już gondolką znowu jeździć:-D"
A co do magica to tak jak pisałam ja jestem mega zadowolona:tak::tak::tak:teraz wyszła kolekcja z pełną rączką ale słyszałam że przez tą raczkę źle się podbija, ja nie testowałam ale z ciekawości przejdę się do sklepu z małym i go wsadzę:-p:-D:-D

Madzia jakbys się zdecydowała to jutro wujek mojego M ma u nas być a on z Opola jest także mógłby wózek zabrać ze sobą, nie naciągam absolutnie, wizyta wujka była wcześniej nagrana bo będzie nam okna w tym naszym domu na wsi wymieniać więc przyjeżdza obmierzyc cały dom i zaliczkę zabrać. Wiem że ty z Opola jesteś więc by wtedy trzeba było tylko sie ugadać dokładnie co i jak :happy:jak coś to możesz do mnie dzownić, numer chyba masz:happy:

reklama
Kicrym ja sie jeszcze zastanowie ,Macka przymierze do Buzza bez spiwora i kombinezonu i dam ci znac wieczorkiem.A telefonu twojego nie mam,wiec jakbys mogla podaj na zamknietym.
A jakbym sie niezdecydowala to moze Surv sie skusi:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry