reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym ja wiem,że ty juz dla Kubusia nie chcesz Buzza,ale napisałam żebyś do Kubcia przymierzyła,żebys miala rozeznanie jak większemu dzieciakowi sie w spacerówce jeździ,tzn ile ma miejsca , jak ci sie prowadzi.Wiadomo,że jak dzieciak mało waży to i wózek lekko idzie,a z czasem jest coraz cięzej:sorry2:No i miałabyś porównanie do swoich dotychczasowych wózków.Maciek wazy jakies 14 kg i w sumie nieźle sie jedzie,ale ja porównania nie mam,bo go do innych wózków nie przymierzałam,żeby sie nie napalac na nowy:sorry2:No wyglądem dużo ten wózek nadrabia,ale generalnie technicznie troche kiszkowaty.Co do Buzza 4 to owszem ma dwa koła z przodu,ale za to pojedyncze:baffled:,więc nie wiem czy są lepsze od jednego podwójnego,trzeba by było porównac.Zawsze tez możesz te dwa koła zamienic na jedno,bo jest taka opcja,ale znając Ciebie,to zanim sie przesiądziesz do spacerówki to już ci się Buzz znudzi i będziesz polowac na inny;-):-D
A co do samodzielnego wchodzenia do wózka ,to Maciek do Buzza potrafi.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia...speedy się źle prowadził???
mój się prowadzi jedną ręką
nie skrzypi jak narazie :)

ja tam nie narzekam na speedziaka..dla mnie najważniejsza była możliwość łatwego prowadzenia wózka i wygodne siedzisko,oraz duże koła

Właśnie o to chodzi kubełkowe siedziska są wg mnie do bani...ileż można siedzieć w jednej pozycji.
My aktualnie eksploatujemy speedziaka Cinkiem..Młoda na nóźkach śmiga i potrafi duuużo przejść.
także ma pozycję koło wózka ale koniecznie chwycić się trza
jedyny minus speedziaka że fakt duży jest i w niektórych sklepach ciężko się zmieścić no ale ja z dzieciakami na zakupy rzadko chadzam więc na moje wiejskie wertepy jest czadowy

Nie Post, źle wyraziłam,chodziło mi,ze duży,ale prowadziło się super ,Buzz do niego się chowa pod tym względem! Po prostu Speedi jak dla mne za duży i jak nim jechałam to jakby kobyłą,aczkolwiek lekko szedł,a Buzz poręczniejszy,ale gorzej sie jedzie.

Ostatnia edycja:
Kasia no to foty i na allegro, albo na tą stronę z gazety:tak:tam jest w wózkach zakładka Sprzedam:tak:ja tak sprzedałam własnie xa:tak:ugadałam się z klientką że ja wystawiam na allegro a ona kupuje kup teraz zeby był jakiś ślad:tak:teraz jeszcze musze tego magica sprzedać:tak:

eee tam dziewczyny nie zawstydzajcie mnie :p w wolnej chwili przeglądam, czytam i piszę na forum wózkowym to troche zapamiętuję :D

reklama
Do góry