reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no ja do dyskusji o wózkach nie włączam sie bo my mamy po Nati.
dzis patrzyła bym na co innego i kupila bym inny mając ta wiedze i praktyke...
Duzy (3funkc)kupilam nowy gdzie 3 funkcja nie była wykorzystana a spacerówke wziełam juz uzywana od znajomej.....
dzis patrzyła bym na co innego i kupila bym inny mając ta wiedze i praktyke...
Duzy (3funkc)kupilam nowy gdzie 3 funkcja nie była wykorzystana a spacerówke wziełam juz uzywana od znajomej.....
Czerwony tez smialo pasuje dla chlopca :-) mnie osobiscie najbardziej podoba sie zielen, dla chlopca tez super pasuje (zreszta wydaje mi sie ze jest unisex) a ponadto jest bardziej zywy, wesoly :-) ale decyzja nalezy do Ciebie kochana, to Tobie ma sie najbardziej podobac :-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Też głosuję za czerwonym....to przecież nie "majtkowy róż" dla chłopca moze być
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Łóżeczko śliczne - a pamiętasz jakiego producenta jest ochraniacz? Szukam takiego dużego, a na razie znajduję tylko takie na pół łóżka........ ja własnie siadłam do badania rynku Allegrowego, bo zbieram się do zakupów, ale siły mnie opadły po 15 minutach
chyba dam sobie spokój z wyszukiwaniem najtańszych ofert i kupię jak leci, bo inaczej w lipcu ostaniemy się z niczym:-) A co sądzicie o moskitierach?? Za waszą radą baldachim sobie odpuszczam, ale nie wiem jak dziecko zabezpieczyć przed owadami? zaczął się sezon muchowy, a wczoraj z balkonu mnie osa pogoniła i zaczęłam się zastanawiać, jak zabezpieczyć dziecko, żebym nie musiała latać do niego co 5 minut sprawdzać, czy go owady nie obsiadły?

KATE23
Lipcowa Mama:)
również jestem zdania, że czerwony pasuję dla chłopca :-)a poza tym nie jest żadna różowa landrynka
, więc nie widzę problemu
ja jeszcze nie znam płci, ale wiem na 100%, że wózek którego jeszcze nie mam będzie zielony
uwielbiam ten kolor i aż się boję bo cokolwiek oglądam i kupuję dla Dzidzi to jest zielone lub ostatecznie żółte
Mama się ze mnie śmieje, że będę miała małą żabkę albo małego żabka:-)

KATE23
Lipcowa Mama:)
Liwus łóżeczko słodkie
sama z chęcią przygotowałabym swoje, ale w domu byłby protesty typu "nie zapeszaj", więc na razie daję sobie spokój
survivor26 mnie też strasznie podobają się takie długie ochraniacze, jednak myślę że zdecyduję się na ten krótszy;-) nasłuchałam się od znajomych, że ogólnie te ochraniacze nie zdają egzaminu bo nie widać dobrze dziecka i tego co się z nim dzieje- czy mu się nie ulało itp. ja na razie podchodzę do tego ze spokojem i nie dam się namówić na rezygnację z ochraniacza, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce;-)

reklama
czerwony ok, ale na zielonym też bym oko zawiesiła:-) ja jeszcze się zastanawiam jaki wózek kupić :-(
liwus łóżeczko bardzo słodziutkie, ja jeszcze nic kompletnie nie robię, zdecydowałam się na łóżeczko turystyczne więc problem z ochraniaczami odpadnie:-)
ale nawet jak kupię wcześniej to jeszcze nie będę wystawiała, szkoda żeby się kurzyło, przed porodem dopiero powystawiam a w razie jak by wcześniej niespodziewanie (odpukać) coś wypadło to też nie będzie problemu:-)
torby do szpitala też jeszcze nie pakuję, ba, nawet nic jeszcze nie skompletowałam:-)
na razie problemem nad którym się zastanawiam jest wózek, a resztę zdążę kupić spokojnie:-)
liwus łóżeczko bardzo słodziutkie, ja jeszcze nic kompletnie nie robię, zdecydowałam się na łóżeczko turystyczne więc problem z ochraniaczami odpadnie:-)
ale nawet jak kupię wcześniej to jeszcze nie będę wystawiała, szkoda żeby się kurzyło, przed porodem dopiero powystawiam a w razie jak by wcześniej niespodziewanie (odpukać) coś wypadło to też nie będzie problemu:-)
torby do szpitala też jeszcze nie pakuję, ba, nawet nic jeszcze nie skompletowałam:-)
na razie problemem nad którym się zastanawiam jest wózek, a resztę zdążę kupić spokojnie:-)
Podziel się: