reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Cisowianka, polecam krem bubchena na każdą pogodę (już kiedyś o nim pisałam). Dla mnie rewelacja - całą ciążę miałam problem z przesuszoną buzią a jak kupiłam kosmetyki dla mojej dzidzi i wypróbowałam na sobie, to lalka już musi się z mamusią dzielić :-D.

Abstra****ąc od tematów kosmetycznych....
Moja mała księżniczka została zaopatrzona wczoraj w fotelik samochodowy :-D Nareszcie mamy wszystko...(tak myślę:)
Złaziłam całe miasto, umęczyłam się okrutnie, ale jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Co prawda ja chciałam rózowy, ale mój mąż zdecydowanie był przeciwny i upierał się przy czerwonym. Tak więc drogą kompromisu wygrał turkusowy :-D. Mamy wózeczek w podobnym kolorze, więc niech będzie. Teraz siedzę i podziwiam he,he..

Ostatnia edycja:
mamabartka, fajny ten fotelik:-)
Ja jeszcze nie mam fotelika... i nie mogę się zdecydowac czy kupić sam fotelik czy wózek wielofuncyjny z fotelikiem, bo wózek to mam po Ali, ale marzy mi się taki wielofunkcyjny chicco:-).
Macie jakąś opinie o tych wózkach?

sama chciałam chicco ct 0.1 ale koleżanka odradzała ze względu na kółka wiec kupiłam x landera xa ale lekka spacerówke kupie z chicco bo mi sie podobaja i nikt z moich znajomych nie narzeka.Myśle ze to dobra firma ale może któraś mamusia juz uzytkuje:tak:

mamabartka fotelik superowy:tak:ja tez mam fotelik turkusowy:-Dwiec jak dla mnie kolor wyśmienity

mamabartka super zakup w ślicznym kolorze:-)
a my dziś zakupiliśmy smoka TT bo Madzia pisała na ogólnym o chęci ssania i przytulania i smok zadziałał, więc profilaktycznie;-)

Ja też kupiłam 2 smoczki tt uspokajające.Wole je mieć nie były drogie,a na wszelki wypadek nich sobie leżą w szufladzie.

MamaAli ja kupiłam wózek wielofunkcyjny chicco tour 4 (gondola+spacerówka+fotelik). Co prawda jeszcze nie jeżdziłam nim w terenie, bo dopiero czeka na swoją pasażerkę :-), ale jestem zadowolona z zakupu. Wózek jest lekki, zarówno gondola jak i rama, która składa się w dość dobrze (po kilku próbach idzie już mi to bez problemów) :tak: Gondola wkładana i wykładana na przysłowiowe "click clack", bez potrzeby użycia jakiejkolwiek siły:-) i to samo z fotelikiem.

reklama
No my wlasnie mamy te smoki TT,dzialaja ale malemu czesto wypada:-(,czeasem jak spi,to naewt nie zauwazy,ale czasami trzeba co chwila podchodzic i mu wsadzac do buzki.
mamabartka super fotelik i sliczny kolor,jak dla mnie 100 razy lepszy od rozowego:tak:

Do góry