reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
polecam jane energy
energy_d.jpg

Hehe faceci są straszni. Dzisiaj Pyś miał urodziny więc miałam tego najlepszy przykład jak mój m siedział w klockach i nie daał się z tamtąd wyciągnąć, bawiła się samochodem na sterowanie i planował jak pomalują model czołgu.
A zgadnijcie co my musieliśmy kupić- kierownice do kompa bo tatuś zawsze o takiej marzył. To nic, ze nie wiem jak mały ma sięgnąć do pedałów....
Helikopter ( z tych malutkich, latających) też już mieliśmy ale niedługo bo pięciolatek jest do takich zabawek za mały i śmigiełka się skrzywiły od częstych katastrof, ale zabawka zarąbista (zwłaszcza te tańsze koło 50 zł bo ich tak nie szkoda).

Roni, jak czytałam, a może jeszcze nie doczytałam, ;) to nie ma do nich kombinezonu na nóżki. Potrzebuję coś takiego bo muszę sama jeździć z Karolcią na zajęcia (czasami pociągiem czasami PKS-em) dlatego potrzebuje lekki i odpowiedni dla 4 miesięcznego bobaska :) Myślisz że ten będzie ok?

rudka a no jest , mam taka uzywana od kolezanki ale chciałabym cos nowszego:-D
fajne forum o wózkach jest na gazecie.pl jak sie wpisze w googlach wózki dziecięce forum to jest 1 link:tak:

Dzisiaj zaszalalam w H&M z zakupami dla malej. Kupilam jej body na 74 cm bo te, ktore ma robia sie malawe. Nie moglam sie oprzec spineczkom do wlosow Hello Kitty, musialam je kupic chociaz jeszcze nie ma ich do czego przypiac:-)

reklama
Do góry