reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ja nie lubie walentynek,w ogole nie pojmuje ich idei i z tegoz powodu nie obchodzimy :-).... poza tym ( tylko nie obrazcie sie prosze) nie znosze kopiowania swiat zachodnich i zastepowania nimi polskich,bowiem nasze polskie walentynki przypadaja przeciez w czerwcu w noc swietojanska....

Święta racja:happy: My też nie obchodzimy walentynek natomiast na noc świętojańską owszem daje swojemu M zazwyczaj jakiś mały prezencik :-D

te chwalone przez Was pieluszki z Rossmana to są bordowe czy jakiś inny kolor???;-)

Kate , kup borodowe. Ja kupiłam żółte 3 ( 4-9kg) no i owszem są bardzo fajne prawie jak pampersy ale Adasia uczuliły . Także miał na sobie aż 1 rossmannowski pampers :-( Jednak planuje kupić w najbliższym czasie bordowe , najwyżej Tosika a raczej jej boska córunia Antosia będzie miała zapas żółtych i borodowych :-)

Ostatnia edycja:
My używamy żółtych już od dłuższego czasu i żadnego uczulenia nie było...
natomiast nas uczulały chusteczki nawilżające pamersa:confused:

ja w tym roku romantycznie na zajeciach spedze walentynki
a później pewnie kąpiel, karmienie i spanie syna;-) więc może to moj mąż kolacyjkę przygotuje:confused:
tez uwazam, ze nasze polskie świeta sa i nie trza psuć więc noc świętojańska to też okazja do świętowania:tak:

Ewa-Krystyna my tez myslelismy o Britaxie. Ale teraz zamierzamy do Polski wracac wiec chyba tez nie bedziemy tutaj kupowac. moze jakos dotrzymamy do maja choc szczerze w to watpie jak nie to kupimy uzywany, bo szkoda tyle kasy na fotelik tutaj wydawac jak w Polsce i tak sa inne wymogi. Zreszta w Polsce sie caly czas rozgladam ale jakos nie znam sie na tych markach i wogole.
Moze Wy dziewczyny sie juz za tym rozgladalyscie?

A co do Walentynek to my wyjezdzamy w gory bo tutaj to akurat jest dlugi weekend "family day". wiec mamy tam taki dom dosyc spory i zamierzamy sie tam dobrze bawic a co do prezentow to nie mam pojecia:-(

My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?

My mamy Maxi Cosi Tobi i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mala w nim jeszcze nie jezdzi bo nie wazy 9 kg i zastanawiam sie czy musze czekac, az dobije do 9 kg czy moge ja juz w nim wozic, chociaz wazy ok 8 kg?

Beaa też mi się ten fotelik podoba ale jest strasznie drogi zresztą jak inne maxi cosi:dry:
Może już byś mogła ją wsadzić do tego nowego:happy:

Kicrym- chyba ja juz do niego wloze bo to w ktorym teraz jezdzi jest zdecydowanie male. Ja zastanawialam sie rowniez nad Britax-em i Chicco bo sa podobnie wyprofilowane a zdecydowanie tansze. Jednak fotelik musi rowniez pasowac do auta bo inaczej tutaj nie sprzedadza, a moje auto jest jakies niestandardowe, wiec Maxi-Cosi wygralo.

reklama

Kicrym - zastanawiam sie nad tymi samymi:-)
widziałam ten chicco proxima w sklepie, fajnie wygląda, ładnie wyprofilowany....

Do góry