kaja1978
Fanka BB :)
Wygląda fajnie! I śliczny kolor! O wadze nie wspomnę - 2,76kg:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda fajnie! I śliczny kolor! O wadze nie wspomnę - 2,76kg:-)
Hmm jak chcecie dość lekki wózek, mało zajmujący w bagażniku to w sómie Bebe Confort nie jest zły. Ja mam b. stary model, teraz są dużo fajniejsze.
Jak się zastanowić to nie jest zły. Co prawda na spacery biore x-landera ale do miasta, teściów i czasem do usypiania w domku jest ten. Łatwo się rozkłada, może dziecko nie leży w nim na płask ale już chyba nie musia a moim to nie przeszkadza. Siedzi się w nim na prosto, skrętne przednie kółka, łatwo prowadzi a teraz sa też modele 3 kołowe. Największą wadą jest cena.
O tak wygląda do leżenia i do siedzenia
![]()
Mamabin, to super, że się zdecydowałaś na profesjonalne szycieMy być może też się do Ciebie uśmiechniemy, ale bliżej lata, jak z długów wyjdziemy
A myślałaś, żeby też szyć chusty? Biznes podobny, jak nie lepszy niż z MT, a roboty zdecydowanie mniej;-)
troche mnie ni bylo a widze ze mamaBiN zabriera mi klijentki ;-) tak nie obiecujcie ze wezmiecie bo bedziecie miec po dwa
![]()