reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Nea wózeczek fajny:tak:
Madzia a no narazie cicho, M kategorycznie stwierdził że najpierw musimy opchnąć x landera:dry:ale na 99%będę mieć:-Dni i mój M stwierdził że on swojemu synkowi kupy nowy:sorry2::szok::szok::szok::szok:
Liwus 700zł za x landera:szok:ja chciałabym tego mojego min za 1300sprzedać:sorry2::szok:

Hmm jak chcecie dość lekki wózek, mało zajmujący w bagażniku to w sómie Bebe Confort nie jest zły. Ja mam b. stary model, teraz są dużo fajniejsze.
Jak się zastanowić to nie jest zły. Co prawda na spacery biore x-landera ale do miasta, teściów i czasem do usypiania w domku jest ten. Łatwo się rozkłada, może dziecko nie leży w nim na płask ale już chyba nie musia a moim to nie przeszkadza. Siedzi się w nim na prosto, skrętne przednie kółka, łatwo prowadzi a teraz sa też modele 3 kołowe. Największą wadą jest cena.
O tak wygląda do leżenia i do siedzenia

Haszi- czyli polecasz Bebe Confort? Mojemu M podoba sie wlasnie takie Bebe Confort
Cena promocyjna £200
waga 10 kg

beaa zależy co kto potrzebuje. Ja mam dookoła straszne wertepy i zwyczajnie mojego bc zajeździłam :-p. Hmmm w sumie narzekałam, że małe siedzisko ale rozłożyłam x-landera i to wcale obszerniejsze nie jest tylko masywniejsze i boki ma bardziej zabudowane chyba.
No i wózek po 2 dziecku (kupiłam mało używany) i tylko kółka piszczą i gdzieniegdzie przetarcia, mechanizmy ok.
aha mój jest dla nas trochę za niski ale w tych nowszych jest już regulacja rączki choć w sumie nie widzę jak jest w tym który pokazujesz.
Jeśli chodzi o ciężar to w porównaniu z x-landerem niebo-a ziemia. W bloku nie chcialo by mi sie go dzwigać, ba nawet po schodach go nie wnosze tylko przed drzwiami zostawiam :-p a z bebe-confortem po schodach śmigałam ze śpiącym w środku dzieckiem.

Mamabin, to super, że się zdecydowałaś na profesjonalne szycie:tak: My być może też się do Ciebie uśmiechniemy, ale bliżej lata, jak z długów wyjdziemy:tak: A myślałaś, żeby też szyć chusty? Biznes podobny, jak nie lepszy niż z MT, a roboty zdecydowanie mniej;-)

Masz rację Surv, roboty z chustami zdecydowanie mniej:tak:
Takie kółkowe naprzykład proste jak drut:tak: Może uszyję cuś takiego na próbę:confused:

Florce bardzo chętnie coś odjazdowego kiedyś skonstruuję :-)

troche mnie ni bylo a widze ze mamaBiN zabriera mi klijentki ;-) tak nie obiecujcie ze wezmiecie bo bedziecie miec po dwa :-p
:tak:

Ups:zawstydzona/y:
Tak się jakoś temat rozwinął że wkońcu mnie dziewczyny zachęciły do szycia:sorry2:
Obiecuję nie zgarnąć wszystkich klientek:-)

Patrze że interesy się rozwijają:tak:tak trzymać ja niestety takich zdolności nie posiadam, a może posiadam tylko o nich nie wiem bo nigdy nie próbowałam:zawstydzona/y: ale podziwiam Was za chęci i efekty bo naprawdę są świetne:tak:
A oto nasze pierwsze butki dla Gabi na wiosne:-)
P3240006.jpg

reklama
Do góry