reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
sliczne zakupy! tak samo ubieram Jaska :)
rampersy u niego super sie sprawdzaja do tej pory :tak: ostatnio Jaskowi kupilam taki
578461576

Jasik od listopada nosi taki sam rozmiar ciuszkow, mimo ze widac ze rosnie

Madziu, Jasik w wieku naszych dzieciakow wazyl 12,4 kg a teraz wazy 14,4... dlugi byl na 80 cm a teraz ma 98 cm (nie rozmiar ciuszkow tylko na wysokosc ma tyle)

MT sie pochwale, jak tylko dopracuje do konca, jutro ruszam z kolorowymi aplikacjami bo to mnie najbardziej rajcuje hehe

Roni rampersik cudny:tak:
Beaa ja tego wsztkiego wczoraj nie kupilam, niestety;-)to moje zbiory z wyprzedarzy:tak:a niektore ciuszki tez mam z nexta siostra mi przywiozła:tak:
KATE dostaniesz tą robote to pewnie całą wydasz w ciuszkowym dla Antosia:tak:taki urok tych naszych dzieciaczkow:sorry:

Dziewczyny, ubranka śliczne! Chłopcy będą wystrojeni, że ho ho:tak:
Rampersiki uwielbiałam jak Miki był mały. Ale Miki juz dawno nie ubiera. Przy Oldze na pewno sie sprawdzą na upalne dni.
Ja uwielbiam kapelusiki:tak:Strasznie mi sie dzieciaczki w nich podbają:tak:

Roni, to jak wszystko zrobisz tip-top z MT, to koniecznie prześlij nam zdjęcie:tak:

reklama
Do góry