Roni MT super i Jachu chyba zadowolony,a nie ciężko ci?
Mnie się te Gucie też podobają,ale chodzi mi raczej o jakieś sandałki na lato.
Wczoraj widziałam takie sandałki,co miały zaznaczone dokąd powinny być palce,no i w tych co ja kupiłam tak właśnie są,ale czy za 3-4 m-ce nie będą za małe?
No sama nie wiem czy te małe syrki tak szybko urosną.Buciki generalnie fajne,podeszwa się zgina tam gdzie powinna i są ze skórki,ale zastanawia mnie jescze to czy powinny być takie wysokie czy niższe,bo te zakrywają kostkę,no i czy z przodu nie będą obcierały skoro są wysokie
.Dziewczyny te co mają starsze dzieciaki i nie tylko doradźcie,plis.Wklejam zdjęcie i proszę o opinie.
Co do roamiarówki to te są 20 ,a trampki z nexta mamy 19 i są jeszcze lekko za duże.Chciałam coś kupić na e-bayu ,ale bądź tu człowiekyu mądry jak co firma to inny rozmiar
Mnie się te Gucie też podobają,ale chodzi mi raczej o jakieś sandałki na lato.
Wczoraj widziałam takie sandałki,co miały zaznaczone dokąd powinny być palce,no i w tych co ja kupiłam tak właśnie są,ale czy za 3-4 m-ce nie będą za małe?

Co do roamiarówki to te są 20 ,a trampki z nexta mamy 19 i są jeszcze lekko za duże.Chciałam coś kupić na e-bayu ,ale bądź tu człowiekyu mądry jak co firma to inny rozmiar