reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Roni MT super i Jachu chyba zadowolony,a nie ciężko ci?

Mnie się te Gucie też podobają,ale chodzi mi raczej o jakieś sandałki na lato.
Wczoraj widziałam takie sandałki,co miały zaznaczone dokąd powinny być palce,no i w tych co ja kupiłam tak właśnie są,ale czy za 3-4 m-ce nie będą za małe?:baffled:No sama nie wiem czy te małe syrki tak szybko urosną.Buciki generalnie fajne,podeszwa się zgina tam gdzie powinna i są ze skórki,ale zastanawia mnie jescze to czy powinny być takie wysokie czy niższe,bo te zakrywają kostkę,no i czy z przodu nie będą obcierały skoro są wysokie:confused:.Dziewczyny te co mają starsze dzieciaki i nie tylko doradźcie,plis.Wklejam zdjęcie i proszę o opinie.
Co do roamiarówki to te są 20 ,a trampki z nexta mamy 19 i są jeszcze lekko za duże.Chciałam coś kupić na e-bayu ,ale bądź tu człowiekyu mądry jak co firma to inny rozmiar:baffled:

Załączniki

• DSC09275.jpg
    DSC09275.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 19
reklama
no na allegro są jakieś badziewne kolorki
ja to poczytam narazie bo u nas buty jeszcze nie potrzebne:-):-):-):-D:-D:-D:-D
Będziemy kupować razem z Florką albo nawet później:-D:-D
Myślę, że możemy razem powoli szykować się do zakupów na sezon 2010:-):-):-)
My na razie mamy jakieś buty, ot tak dla szpanu oraz udawania, że Florka umie chodzić, tylko nie lubi:-p:-p Jak choroba odpuści to pójdziemy się polansować pod kościołem z koszyczkiem, jakby co łżąc w żywe oczy, że dziecku się chodzić nie chce, bo chore:-D

Myślę, że możemy razem powoli szykować się do zakupów na sezon 2010:-):-):-)
My na razie mamy jakieś buty, ot tak dla szpanu oraz udawania, że Florka umie chodzić, tylko nie lubi:-p:-p Jak choroba odpuści to pójdziemy się polansować pod kościołem z koszyczkiem, jakby co łżąc w żywe oczy, że dziecku się chodzić nie chce, bo chore:-D
Surv jestes najlepsza normalnie usmialam sie do lez:-D:-D:-D
Madzia sandalki super:tak:
Roni Jasiek prezentuje sie extra:tak:

Tosika...no superowe te czapeczki robisz..ja teraz planuję kapelutnik na letni czas..ale naprawdę ja przy tobie to jestem mega amator:szok::szok:..mam mnóstwo pomysłów w głowie i czasem głowię się jak to wykonać:-D:-D:-D:-D:-D i często mi nie wychodzi wobec czego mam pełno zaczętych rzeczy jeszcze z dawnych czasów bo jak nie wychodziło to rzucałam a pruć nie miałam nerwów...ale właśnie jakiś czas temu nauczyłam się tej trudnej sztuki:-):-):-) i nie powoduje ona u mnie stresu:-D:-D:-D tylko mój małż jak widzi czasem to prosi....oj nie pruj tyle zrobiłaś, ładne było,szkoda......he he :-D:-D:-D:-D

Post to wyobraź sobie, że będąc u moich rodziców (a bylo to pare lat temu, tzn. sytuacja miała miejsce:-D) grzebałam w mamy szafie i znalazłam śliczną sukieneczkę na drutach (dodam, ze w połowie udzierganą) i pytam się dla kogo mam to robi, a ona dla Ciebie córuś:szok::-D:-D:-D To zobaczcie jaki moja mama ma zapał:-D:-D:-D:-D:-D 30lat czekam na sukieneczkę dla siebie:-p

Roni swietne MT!! A zrobiłas już aplikacje?:-)

a co do butów to my jesteśmy w drużynie z Florką i Iką:-D:-D:-D Mój leniuszek niepojęty, woli wozić swój szanowny:-D:-D

Dzięki Kicrym:-)
Dla Was też:tak: cmok,cmok.

Fajnie że wózio zakupiony i kolorek śliczny:tak: Czekamy na fotki z Kubulkiem i relacje ze spacerków:tak::tak::tak:
Zazdrościmy bardzo tego wozu:-p:-)...może wkrótce i my się w taki zaopatrzymy..... uziowy:-D:tak:

Roni, świetnie Jaśka zamotałaś:tak:
Czekamy na fotki tulipanków:tak:

reklama
Kicrym- gratuluje zakupu, fajny wozio, ja tez mialam kupic liteway i do konca nie wiem cy dobrze zrobilam, ze go nie kupilam.
Kasia- fajne te sandaleczki z Bartka, a jaka cena:szok:, drozsze niz buty Clarksa:szok:

Do góry