reklama
Surv to była ta aukcja Maxi Cosi Priori 9-18kg najładniejszy!!!!! (568214269) - Aukcje internetowe Allegro ale teraz nic nie ma wystawionego ale może inny znajdziesz

Andula
Fanka BB :)
Kicrym fajne bluzeczki kolorowe bedziesz wygladac ja pani wiosna
Tosika moj szanowny maz nie pojechal wczoraj bo wolal sie ze mna poklocic wiec juz mu powiedzialam ze innego nie chce i ze kupi po normalnej cenie jak sie ma lenia to trzeba miec gruby portfel

Tosika moj szanowny maz nie pojechal wczoraj bo wolal sie ze mna poklocic wiec juz mu powiedzialam ze innego nie chce i ze kupi po normalnej cenie jak sie ma lenia to trzeba miec gruby portfel

beaa
Mamy lipcowe'08
Kicrym- fajnie buciki i ladne bluzeczki- 2 ostatnie bardzo mi sie podobaja.
Kicrym fajne bluzeczki i super buciki,gdzie ty je wynajdujesz?
Ja zaszalałam i kupiłam małemy dwie pary adidaski i mokasyny
I jeszcze poluję na Clarksy ,bo na Ebayu nowe duży wybór u jednego sprzedawcy za ok połowę ceny tylko muszę jutro podskoczyć do sklepu i obczaić o co chodzi z tymi literkami przy numeracji i niech zmierzą małemu stopę,bo ja juz sie gubię w tych rozmiarach.
Ja zaszalałam i kupiłam małemy dwie pary adidaski i mokasyny

I jeszcze poluję na Clarksy ,bo na Ebayu nowe duży wybór u jednego sprzedawcy za ok połowę ceny tylko muszę jutro podskoczyć do sklepu i obczaić o co chodzi z tymi literkami przy numeracji i niech zmierzą małemu stopę,bo ja juz sie gubię w tych rozmiarach.
Ostatnia edycja:
beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- buty pierwsza klasa, no i fajne ceny. Te literki przy numeracji clarkowskiej to szerokosc stopki. Niech w sklepie wymierza Maciusiowi stope, a mama bedzie pozniej szalala na ebayu:-).
KATE23
Lipcowa Mama:)
Oj szalejecie z zakupami:-)
a my ostatnio mieliśmy fuksa do prezentów i Antoś dorobił się bezrękawnika i bluzy z Autami - to od Chrzestnego, a od mojej kumpeli i jej mamy dostał stolik edukacyjny z Fisher Price taki Fisher - Price stolik interaktywno - / edukacyjny (607560107) - Aukcje internetowe Allegro oraz traktorek z farmerem Traktor ze zwierzątkami

Mama chyba bardziej zadowolona od Synusia
a my ostatnio mieliśmy fuksa do prezentów i Antoś dorobił się bezrękawnika i bluzy z Autami - to od Chrzestnego, a od mojej kumpeli i jej mamy dostał stolik edukacyjny z Fisher Price taki Fisher - Price stolik interaktywno - / edukacyjny (607560107) - Aukcje internetowe Allegro oraz traktorek z farmerem Traktor ze zwierzątkami

Kate super gadżety dla małego majsterkowicza
Też bym się cieszyła
Beaa jak byś chciała coś malutkiej kupić to ten sprzedawca ma te Clarksy http://shop.ebay.co.uk/merchant/new_shooz_W0QQ_dmdZ1QQ_ipgZ50QQ_sopZ12?_rdc=1 dla dziewczynek też

Beaa jak byś chciała coś malutkiej kupić to ten sprzedawca ma te Clarksy http://shop.ebay.co.uk/merchant/new_shooz_W0QQ_dmdZ1QQ_ipgZ50QQ_sopZ12?_rdc=1 dla dziewczynek też

reklama
Podziel się: