reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kicrym fajne bluzeczki kolorowe bedziesz wygladac ja pani wiosna:tak:
Tosika moj szanowny maz nie pojechal wczoraj bo wolal sie ze mna poklocic wiec juz mu powiedzialam ze innego nie chce i ze kupi po normalnej cenie jak sie ma lenia to trzeba miec gruby portfel:tak:

Kicrym fajne bluzeczki i super buciki,gdzie ty je wynajdujesz?

Ja zaszalałam i kupiłam małemy dwie pary adidaski i mokasyny:-D

I jeszcze poluję na Clarksy ,bo na Ebayu nowe duży wybór u jednego sprzedawcy za ok połowę ceny tylko muszę jutro podskoczyć do sklepu i obczaić o co chodzi z tymi literkami przy numeracji i niech zmierzą małemu stopę,bo ja juz sie gubię w tych rozmiarach.

Ostatnia edycja:
Madzia- buty pierwsza klasa, no i fajne ceny. Te literki przy numeracji clarkowskiej to szerokosc stopki. Niech w sklepie wymierza Maciusiowi stope, a mama bedzie pozniej szalala na ebayu:-).

reklama
Butki super dziewczyny:tak:
ja kiedys wygralam clarksy za 5 f nowe i bardzo fajne ale durna bylami sprzedalamna allegro bede dalej polowac:tak:
Antos ale masz fajne zabawki:tak:

Do góry