reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

beaaa...ale łowy udane:tak::tak::tak::tak:.. Też bym poszła...i mój mąż pewnie by westchnął ech ten zbieracz:-D:-D:-D:-D:-D:-D...
ale faceci tak mają...to ich stan normalny:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
a ja skończyłam kapelutek ale chyba poszłam za bardzo w te falbanki bo jak młodej założyłam to popłakałam się ze śmiechu...Księżyc w pełni w uziowych falach dunaju:-D:-D:-D:-D

Klocki sensoryczne mamy pożyczone - Miki w ogóle się nimi nie interesował - Olga burzy wieżę, którą jej z nich układam i tyle. A kulki mamy inne - z Playskool i nawet dzieciom się podobają - Oldze bardziej. Czasami sobie rzuca kulka i do niej raczkuje. Olga lubi też to coś z Ilea IKEA KOLEJKA EDUKACYJNA * MULA * ZOBACZ PREZENT! (620126607) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - kolejka edukacyjna. A Miki bardzo lubiał książeczki z tej serii: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=612794193

Beaa, super zabaweczki:tak:
Haszi, jedź z Pysiem tu: www.ablandia.pl

Ostatnia edycja:
Kasia no i mam dzięki Tobie prezent dla małego:tak::tak:tą kolejkę z IKEA:tak:jak jesteśmy u alergologa to mały do tego ciągnie:tak::tak:drugi link mi się nie otwiera i trezci też:-(
Beaa ale super zabawki:szok:mi się podoba ta mata:tak:
Ja dzisiaj kupiłam małemu rampersa w H&M ale tylko jednego:-(chciałam więcej ale nic (dosłwonie) nie było, owswzem krótka koszulka i gatki do tego to były, ale tego mamy mnóstwo a rampersy tylko ten jeden fason:dry:

reklama
my z ikea mamy chyba wszytskie mozliwe zabawki. Maly uwielbia te kulki na drutach i klocki drewniane, poza tym mamy jeszez taki drewniany dzwig ktory ma magnes i klocki tez maja magnesy wiec potrafi je podnosic i dawac np mamie do reki:tak:ikea wogole ma fantastyczne pomysly. na roczek chyba kupimy mu jakis jezdzik bo wczoraj u znajomych bardzo mu sie podobalo. nie przesadzam z zabawkami bo i tak najlepsze sa lyzki lub rolka recznika papierowego. Ale te kulki z ikea naprawde polecam:tak::tak::tak:

Do góry