reklama
A my dzis kupilismy wozek dla malej czerwony
Wózek Baby Design TRAVEL +okrycie +folia +kurier (646959650) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Baby Design TRAVEL +okrycie +folia +kurier (646959650) - Aukcje internetowe Allegro
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dorka, świetny wózek - mojej ulubionej firmy
Oby Wam dobrze służył;-)

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
To może ja tym razem się pochwalę , że w ramach walczenia ze swoimi kilogramamy kupiłam sobie hula hop z masażerem :-) Podobno daje rewelacyjne efekty , o takie :
REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (651383152) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze nie przyszło ale w poniedzialek już powinnam je mieć
REWELACYJNE HULA HOP WIDE HOOP KOLO Z MASAZEM AG36 (651383152) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze nie przyszło ale w poniedzialek już powinnam je mieć

Liwus świetne!szkoda że ja jakoś nigdy nie umiałam tego długo utrzymać
a to moja druga sukienka na obronę (kolor oczywiście czarny) zobacze jak przyjdzie jak w niej będę wyglądac i jak będzie dobra to zostawie a jak nie to oddam
GEBER Sukienka 21 rozm. 40-42 -9 kol. rozm. UNIWER (648333638) - Aukcje internetowe Allegro

a to moja druga sukienka na obronę (kolor oczywiście czarny) zobacze jak przyjdzie jak w niej będę wyglądac i jak będzie dobra to zostawie a jak nie to oddam

GEBER Sukienka 21 rozm. 40-42 -9 kol. rozm. UNIWER (648333638) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: