reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Surv, muszę sobie Twój tekst wydrukować w głowie:-D:-D:-D
Post, bardzo dobrze! Mi to na poczekaniu nigdy nic konstruktywnego nie wyjdzie, tylko potem mam burze w głowie, że mogłam to czy tamto powiedzieć:sorry:

reklama
A to ja Wam powiem,że mnie kiedyś koleżanka jeszcze w Anglii jak byłam w ciązy poinformowała,że w Polsce to na odwrót się dzieci ubiera w kolory w sensie,że niebieski dla dziewczynek,a rózowy dla facetów, na co ja że się chyba jej coś pokićkało,ale ona ostro obstawiała przy swoim,bo jej to podobno mundra ciotka powiedziała:baffled:,a teraz widzę,że rzeczywiścia miała dziewczyna poniekąd rację:sorry:
Post i tak trzymaj nie ma co babom głupim odpuszczeć jak wszystkie rozumy pozjadały.Mnie też czasem ponosi,no i dobrze,tylko później mam wyrzuty sumienia,że mogłam bardziej nagadać:-p

Pisałyśmy o rowerkach - tu jest link do niby rowerka ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UwebrL5oZYE"]YouTube - LIKEaBIKE & EARLY RIDER PEDAL-FREE WOODEN AND ALUMINIUM TRAINER BIKES LIKE-A-BIKE[/ame]

No właśnei zastanawiam się, jak można być tak tępym, bo i Florce się to parę razy zdarzyło... co ciekawe znacznie częściej biorą ją za chłopczyka w sukience, niż w spodenkach:-p Aż mnie kusi, zeby następnym razem na zagadywanie "jaki ładny chłopczyk" odpalić, "Owszem, a ubieramy go w sukienki, bo chcemy go na geja wychować":-p:-p:-p

Dobre:-D:-D:-D Może wykorzystam, bo Zosie też często za chłopca biorą! Pomimo sukieneczek i spineczek:tak:

Świetne te rowerki!

Rowerki faktycznie czadowe :) Podejrzewam że moja wiercipięta miałaby niezły ubaw za jakiś rok na takim sprzęcie:tak:

Natasia też notorycznie brana jest za chłopca pomimo różu bijącego po oczach:-D
A'propos różu zakupiłam młodej dziś fotelik..... z różem oczywiście.
Na zjeździe miałyśmy okazję zasiąść we Florkowym liliowym maxi cosi, a że na kurcacka pasował jak ulał to zakupiłam. O taki :

Załączniki

• 694032945.jpg
    694032945.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 47
Super fotelik! Bardzo mi się podoba, moze kupimy taki sam!
A ja znowu na allegro:wściekła/y: Pomyślałam, że kupię małej pakę używanych ciuszków. Kupiłam juz kilka i dwie były rewelacyjne. Raz trafiła mi się okazja i za 50 zł dostałam kupę świetnych markowych rzeczy... A ze to był rozmiar od urodzenia do roku, to większość ciuszków jak nowe! I różne maleńkie ogrodniczki, sukienusie, spódniczki... Ale ostatnio kupiłam za 140 zł i bylam bardzo rozczarowana, sprane, niefajne ciuchy:no: Teraz znowu sie waham, bo powoli wyrasta a i plam coraz więcej:szok: Przydałyby się sukienki i spodnie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zakupiłam juniorowi stoliczek boikido (ze niby za odwagę na szczepieniach)
ale tak na serio to nie mogłam się oprzeć
poszłam po coś na prezent dla jednego delikwenta a wyszłam z zabawkami dla dwóch;-)
śliczne te klocuchy na żywo - a te kolory przepiękne
na razie nałożyłam szlaban, niech się wybawi tym co dostał na urodziny
do mikołaja nic nie kupujemy (jestem ciekawa jak szybko złamię postanowienie):zawstydzona/y:

Do góry