reklama
A to ja Wam powiem,że mnie kiedyś koleżanka jeszcze w Anglii jak byłam w ciązy poinformowała,że w Polsce to na odwrót się dzieci ubiera w kolory w sensie,że niebieski dla dziewczynek,a rózowy dla facetów, na co ja że się chyba jej coś pokićkało,ale ona ostro obstawiała przy swoim,bo jej to podobno mundra ciotka powiedziała
,a teraz widzę,że rzeczywiścia miała dziewczyna poniekąd rację
Post i tak trzymaj nie ma co babom głupim odpuszczeć jak wszystkie rozumy pozjadały.Mnie też czasem ponosi,no i dobrze,tylko później mam wyrzuty sumienia,że mogłam bardziej nagadać

Post i tak trzymaj nie ma co babom głupim odpuszczeć jak wszystkie rozumy pozjadały.Mnie też czasem ponosi,no i dobrze,tylko później mam wyrzuty sumienia,że mogłam bardziej nagadać

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kasia ,dla mnie te biegacze to rewelacja. Za rok Młodemu chcemy kupić właśnie drewniany ,o taki : Drewniany rowerek biegowy - - - / Laufrad / - - - (683422502) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie w parku chodzi matka z dzieckiem i on jeździ na właśnie takim biegaczu no i super się bawi dzieciak. A jak na moje oko to dziecko nie ma jeszcze 2 lat.
Na allegro są różne biegacze:
rowerek biegowy na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
U mnie w parku chodzi matka z dzieckiem i on jeździ na właśnie takim biegaczu no i super się bawi dzieciak. A jak na moje oko to dziecko nie ma jeszcze 2 lat.
Na allegro są różne biegacze:
rowerek biegowy na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
kaja1978
Fanka BB :)
No właśnei zastanawiam się, jak można być tak tępym, bo i Florce się to parę razy zdarzyło... co ciekawe znacznie częściej biorą ją za chłopczyka w sukience, niż w spodenkachAż mnie kusi, zeby następnym razem na zagadywanie "jaki ładny chłopczyk" odpalić, "Owszem, a ubieramy go w sukienki, bo chcemy go na geja wychować"
![]()
Dobre

Świetne te rowerki!
mamabartka
...i Natalki :)
Rowerki faktycznie czadowe
Podejrzewam że moja wiercipięta miałaby niezły ubaw za jakiś rok na takim sprzęcie
Natasia też notorycznie brana jest za chłopca pomimo różu bijącego po oczach
A'propos różu zakupiłam młodej dziś fotelik..... z różem oczywiście.
Na zjeździe miałyśmy okazję zasiąść we Florkowym liliowym maxi cosi, a że na kurcacka pasował jak ulał to zakupiłam. O taki :

Natasia też notorycznie brana jest za chłopca pomimo różu bijącego po oczach

A'propos różu zakupiłam młodej dziś fotelik..... z różem oczywiście.
Na zjeździe miałyśmy okazję zasiąść we Florkowym liliowym maxi cosi, a że na kurcacka pasował jak ulał to zakupiłam. O taki :
Załączniki
kaja1978
Fanka BB :)
Super fotelik! Bardzo mi się podoba, moze kupimy taki sam!
A ja znowu na allegro
Pomyślałam, że kupię małej pakę używanych ciuszków. Kupiłam juz kilka i dwie były rewelacyjne. Raz trafiła mi się okazja i za 50 zł dostałam kupę świetnych markowych rzeczy... A ze to był rozmiar od urodzenia do roku, to większość ciuszków jak nowe! I różne maleńkie ogrodniczki, sukienusie, spódniczki... Ale ostatnio kupiłam za 140 zł i bylam bardzo rozczarowana, sprane, niefajne ciuchy
Teraz znowu sie waham, bo powoli wyrasta a i plam coraz więcej
Przydałyby się sukienki i spodnie
A ja znowu na allegro

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zakupiłam juniorowi stoliczek boikido (ze niby za odwagę na szczepieniach)
ale tak na serio to nie mogłam się oprzeć
poszłam po coś na prezent dla jednego delikwenta a wyszłam z zabawkami dla dwóch;-)
śliczne te klocuchy na żywo - a te kolory przepiękne
na razie nałożyłam szlaban, niech się wybawi tym co dostał na urodziny
do mikołaja nic nie kupujemy (jestem ciekawa jak szybko złamię postanowienie)
ale tak na serio to nie mogłam się oprzeć
poszłam po coś na prezent dla jednego delikwenta a wyszłam z zabawkami dla dwóch;-)
śliczne te klocuchy na żywo - a te kolory przepiękne
na razie nałożyłam szlaban, niech się wybawi tym co dostał na urodziny
do mikołaja nic nie kupujemy (jestem ciekawa jak szybko złamię postanowienie)

Podziel się: