reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
właśnie się zastanawiam jakie buty kupić na chłodniejsze dni
i zastanawiam się jak z rozmiarem...jak szybko nóżka teraz rośnie, wiecie może???

i zastanawiam się jak z rozmiarem...jak szybko nóżka teraz rośnie, wiecie może???
Post, Miki miał takie na jesień Jesienne trzewiki_BARTEK_22 (742249164) - Aukcje internetowe Allegro i spokojnie mu na tę jesień wystarczyły, potem już były ocieplane zimowe. Nie pamiętam, czy chodził w nich jeszcze na wiosnę, ale chyba tak. Rozmiar 22.
Cos w ten deseń chcę kupic Oldze
, ale 21 maks
Cos w ten deseń chcę kupic Oldze
, ale 21 maksbeaa
Mamy lipcowe'08
My na zime mamy juz brazowe kozaczki w rozmiarze 21, nie sa ocieplane bo tutaj nie jest zimno.
My na jesień mamy czarne kozaczki nie ocieplane z H&M rozm. 20/21 i takie podobne jak Kasia wkleiła ale nie z Bartka, ale ocieplane rozm.21 a jedne dostałam od koleżanki też z kożuszkiem niby 21 ale na moje oko to jest 20
także butó już nie kupuje
Post Kubie urosła noga mniej więcej o rozmiar w 3 miesiące
także butó już nie kupuje
Post Kubie urosła noga mniej więcej o rozmiar w 3 miesiące

survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas butów jesiennych nadal brak, bo też nie wiedziałam jaki rozmiar, ale skoro Kubie w 3 miesiące ledwie o rozmiar urosła nóżka, to pewnie u nas podobnie, więc jakieś 20-tki kupię.
Dorka, fajna kurteczka! W tym kolorze Misia się na pewno na placu zabaw nie zgubi
Dorka, fajna kurteczka! W tym kolorze Misia się na pewno na placu zabaw nie zgubi

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hmmm ale kupujecie o jeden rozmiar większe??? czy więcej??
No bo w zimowych butkach to praktycznie od listopada do marca będą chodzić...
młoda ma narazie 21 rozmiar (nóżki 12,5 cm) i ma pół centa luzu..
w miesiąc pół rozmiaru jej urosło
no i się zastanawiam...czy nie kupić 2 rozmiary większe no bo i skarpetka grubsza i wogóle długi czas...
No bo w zimowych butkach to praktycznie od listopada do marca będą chodzić...
młoda ma narazie 21 rozmiar (nóżki 12,5 cm) i ma pół centa luzu..
w miesiąc pół rozmiaru jej urosło
no i się zastanawiam...czy nie kupić 2 rozmiary większe no bo i skarpetka grubsza i wogóle długi czas...reklama
Podziel się: