reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

u nas niestety też fochy, ta koszulka zła, musi być z kwiatkiem,
trampek nie załozy, muszą być nowe sandałki..
dziś awantura o to, że ona kaloszy nie chce ( a pada deszcz ) tylko sandałki.
i tak ciągle.....

reklama
U nas nie ma problemow z ubieraniem, a sama tez jak Flo uwielbia sie ubierac np. dwie koszulki, body z dlugim i gola pupa:-D
Pamietam ze Seba zawsze zakladal co mu dalam a teraz jest masakra ubran nie moge sama dla niego kupowac bo nie bedzie nosil:eek: Tak juz jest kilka lat:tak:

Trochę spóźnione foty ale miałam chwilkę to wrzucam :-p prezenty od babci i mojej siostry :)

Załączniki

• P6070141.jpg
    P6070141.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 71
  • P6070139.jpg
    P6070139.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 57
  • P6070137.jpg
    P6070137.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 63
  • P6070145.jpg
    P6070145.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 63
  • P6070138.jpg
    P6070138.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 52
  • P6070146.jpg
    P6070146.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
  • P6070140.jpg
    P6070140.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 60
  • P6070144.jpg
    P6070144.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 69
Też już jestem chora na laufrada dla Tymcia. Piszcie dziewczyny jak tam u waszych maluchów to działa. I czy jest kupować takiego z podnóżkiem czy bez?

Z ubieraniem u nas 0 problemu . Tzn tak w ogóle to Tymi najchętniej biegał by goły:-D. Ale jak ubieram to wszystko jedno w co. Tylko skarpetki to zmora-zostają ścągniete po 5 min od założenia.
Z Pysiem trudniej, ale po prostu sam się ubiera ja tylko koryguje wpadki typu- za grube/krótkie/domowe/nie ten kolor spodni. Czasami kłóci się o swój wybór.
Ostatnio np ma manie ubierania gumiaczków do przedszkola.:sorry2:
Dziewczynka dopiero pewnie da mi popalić.

U nas też luz jeśli chodzi o ubieranie, no ale może z facetami jest inaczej.
Dziś pojechaliśmy kupić Maksowi buty i bardzo się cieszę bo w geox miał promocję i udało nam się kuić buty za 120 które nawet na allegro były za 180. Uwielbiam te buty bo w tym wszystkich nike,adidas to mu się stopki pocą a w geoxach kompletnie nic. No i jeszcze z befado kupiłam mu fajne tenisówki.W ogóle zszokował mnie rozmiar bo musieliśmy kupić mu 25 r. Niestety nie chce mi się robić zdjęć.
Kic no to ładnie Kubcio obkupiony, ubranka w moim guście. Ja to uwielbiam stroić mojego małego mężczyznę. Zauważyłam że więcej mu kupuję ubrań niż sobie i D i to nie dlatego,że tak rośnie

Kamu, fajna okazję złapaliście. Moje w buty obkupione. Jak dalej będzie taka pogoda, to już w ogóle problemu nie będzie - Miki ma 2 pary sandałków, ale takie na styk.
Kic, bardzo fajne ubranka

Kamu 25:szok::szok::szok:Kuba ma 21, w porywach 22:tak:Kubie się nóżka nie poci w adidasach, za to w trampkach (mamy takie zwykłe z CCC) to masakra, miał ze ze dwa razy i leżą w szafie:dry: no i ubrań ma ogrom, bo ja też mam swira na punkcie ubierania Kubcia, zawsze ma majtki pod kolor koszulki:zawstydzona/y:dlatego wolałabym mieć 2 chłopca bo z dziewczynką to ojjjj:-p

Kamu fajną okazje trafiliście:tak:
Kicrym o Kuba ma prawie te same spodenki co Maciuś tylko,ze nasze jeszcze z tamtego roku,ale dobre:-D Chyba nawet z tego samego sklepu.Fajne ciuszki:tak: Ja też mam kolorystycznego świra,skarpetki musza pasować do ogółu itd. potrafie pół godziny siedziec i szykowac małemy ubranie do żłobka:-p My narazie obkupieni,bo jeszcze w tamtym roku w UK się zaopatrzyłam na kilak następnych lat,a i tak moja mama co chwilę cos dokupuje,bo sie nie umie powstrzymać:-D

reklama
Do góry