&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nie robilam jeszcze, ten wczoranszy ma jakis cien cienia, ale nie wiem czy wierzyc, bo byl z allegro, naszczescie ostatni ;-) Zaopatrze sie w weekend w jakies inne :-)
reklama
andzia25
Fanka BB :)
Mama idż na bete:-):-):-) Tyle testów napewno się nie myli i możesz po cichu cieszyć się fasolką.;-);-)babki cześć -ratunku!!2 miesiace temu bralam estrofem i lutke dowcipnie test wyszedl pozytywny(o czulosci 10 ) ale po 2 dniach beta 0,100 w tym cyklu bralam tez estrofem i od 16 d.c. lutke wczoraj bralam otatni raz leki dzis zrobilam 2 rozne testy i oba pozytywnei teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...
zeby zamieszac to napize ,ze mierzylam temp.i robilam testy owu .i z tego wyszlo ,ze owulka byla we wtorek,ale we wtorek bylam na usg i gin powiedzial,ze w lewym nic nie widzi(a ja czulam lewy jajnik) a w prawym pechol byl maly(15mm) w piatek poszlam znowu-urósl ale niewiele(18mm)-kazal przyjsc we wtorek-poszlam i stwierdzil ze pekl,endo 11,5mm to byl 18d.c. wiec zdziwilam sie,ze endo takie grube jak na mnie...dzis mam27d.c. i zrobilam test-po chwili II kreski(o czulosci 25-pink test)zawiozlam dz.do przedszkola,wrocilam i zrobilam drugi i to samo...II kreski.
nie wiem co myslec-leki robią mnie w konia???o co chodzi z tym usg??? nic sie kupy nie trzyma!!!
Ja osobiście nie biorę tego leku, ale moja koleżanka która ma POC stosuję go teraz, dodam że ona też się stara o dzidziusia. Niby dzięki temu lekowi ma owulację ale za to cykle ma jakieś dziwne bo 14-15dniowe i w dodatku @ ma bardzo skąpe, ale to i tak postęp bo wcześniej jej cykle trwały nawet 90dni i więcej, najdłużej nie miała @ pół rokuhej wróciłam po dłuższej przerwie ale widzę ze w większości się znamy![]()
mama rzeczywiście ten cykl masz zwariowany ale mnie by fasolka nie zdziwiła bo często tak jest że jak już sie całkiem zrezygnuje to fasolka się pojawia
mi mój gin przepisał tabletki na cukrzyce (choć jej nie mam) na unormowanie cyklu nazywają sie metformax brała któraś??? a od nowego cyklu clo?? może w końcu sie uda![]()
Bafinka
andzia to ta twoja koleżanka jest podobnym przypadkiem do mojego... z tym ze ja dopiero pierwsze opakowanie biore więc nie mogę sie wypowiedzieć.. też mam pco a od nowego cyklu oprócz tego leku jeszcze clo będe brać... ona też bierze??
justkaaa a może powinnaś zadzwonić do lekarza???
justkaaa a może powinnaś zadzwonić do lekarza???
Bafinka
kurcze to jesteś troche w kropce.. a bierzesz lutkę?
mam nadzieję, że jednak beta będzie potrzebna!Ale mój lekarz jest teraz na urlopie. A 29 kazał mi zrobić bete.A w weekend mam dostać @ tak mi się przynajmniej wydaje. No i jak dostane to nie zrobie bo po co.
A jak się czujesz??? Jakieś objawy????Nie biorę. Miałam od 15 brać duphaston. A w zeszłym cyklu brałam przez 10 dni i w tym też tak chyba. Więc dziś już nie brałam. A powinnam brać dalej czy nie?
Może zrób jutro test???????????
reklama
Podziel się: