reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
babki cześć -ratunku!!2 miesiace temu bralam estrofem i lutke dowcipnie test wyszedl pozytywny(o czulosci 10 ) ale po 2 dniach beta 0,100 w tym cyklu bralam tez estrofem i od 16 d.c. lutke wczoraj bralam otatni raz leki dzis zrobilam 2 rozne testy i oba pozytywne:szok:i teraz nie wiem czy to wplyw lekow czy moze wtedy sie nie zagniezdzila ciaza...

zeby zamieszac to napize ,ze mierzylam temp.i robilam testy owu .i z tego wyszlo ,ze owulka byla we wtorek,ale we wtorek bylam na usg i gin powiedzial,ze w lewym nic nie widzi(a ja czulam lewy jajnik) a w prawym pechol byl maly(15mm) w piatek poszlam znowu-urósl ale niewiele(18mm)-kazal przyjsc we wtorek-poszlam i stwierdzil ze pekl,endo 11,5mm to byl 18d.c. wiec zdziwilam sie,ze endo takie grube jak na mnie...dzis mam27d.c. i zrobilam test-po chwili II kreski(o czulosci 25-pink test)zawiozlam dz.do przedszkola,wrocilam i zrobilam drugi i to samo...II kreski.

nie wiem co myslec-leki robią mnie w konia???o co chodzi z tym usg??? nic sie kupy nie trzyma!!!
Mama idż na bete:-):-):-) Tyle testów napewno się nie myli i możesz po cichu cieszyć się fasolką.;-);-)

hej wróciłam po dłuższej przerwie ale widzę ze w większości się znamy:)
mama rzeczywiście ten cykl masz zwariowany ale mnie by fasolka nie zdziwiła bo często tak jest że jak już sie całkiem zrezygnuje to fasolka się pojawia:)
mi mój gin przepisał tabletki na cukrzyce (choć jej nie mam) na unormowanie cyklu nazywają sie metformax brała któraś??? a od nowego cyklu clo?? może w końcu sie uda:)
Ja osobiście nie biorę tego leku, ale moja koleżanka która ma POC stosuję go teraz, dodam że ona też się stara o dzidziusia. Niby dzięki temu lekowi ma owulację ale za to cykle ma jakieś dziwne bo 14-15dniowe i w dodatku @ ma bardzo skąpe, ale to i tak postęp bo wcześniej jej cykle trwały nawet 90dni i więcej, najdłużej nie miała @ pół roku

andzia to ta twoja koleżanka jest podobnym przypadkiem do mojego... z tym ze ja dopiero pierwsze opakowanie biore więc nie mogę sie wypowiedzieć.. też mam pco a od nowego cyklu oprócz tego leku jeszcze clo będe brać... ona też bierze??
justkaaa a może powinnaś zadzwonić do lekarza???

Ale mój lekarz jest teraz na urlopie. A 29 kazał mi zrobić bete.A w weekend mam dostać @ tak mi się przynajmniej wydaje. No i jak dostane to nie zrobie bo po co.

Nie biorę. Miałam od 15 brać duphaston. A w zeszłym cyklu brałam przez 10 dni i w tym też tak chyba. Więc dziś już nie brałam. A powinnam brać dalej czy nie?

reklama
Do góry