reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
suzi okropne takich to bym żywcem kastrowała

u mnie coś przeziebienie zawitało jak nie urok to s*****a:(

reklama
No i jak tam? Widac @ na horyzoncie?
tak kochanie juz ja wyczuwam :) zreszta tempka dzis spadla na 36,6 a przez ostatnie tygodnie mialam 36,8-37,00 wiec na pewno przyjdzie. A niech juz przychodzi to o jedna @ bliżej do IUI, juz sie nie moge doczekac a i nerwy mi puszcza, bo przez ostatnie dni to mnie ponosi.....że ho ho masakra, juz dawno tak nie mialam, mogłabym wzrokiem zabić, a pracuje z takimi debilami, ze o morderstwie:-D juz nie raz myslałam he he. Dziś najpóźniej jutro moge sie spodziewac@

iza szkoda ze @ nadciaga...chociaz moze nie dojedzie hehehe
ja zapomniałam ze mi sie dostenix skonczył i musze jeszcze w tym tyg smigac do invikty po recepte wrrr

tak kochanie juz ja wyczuwam :) zreszta tempka dzis spadla na 36,6 a przez ostatnie tygodnie mialam 36,8-37,00 wiec na pewno przyjdzie. A niech juz przychodzi to o jedna @ bliżej do IUI, juz sie nie moge doczekac a i nerwy mi puszcza, bo przez ostatnie dni to mnie ponosi.....że ho ho masakra, juz dawno tak nie mialam, mogłabym wzrokiem zabić, a pracuje z takimi debilami, ze o morderstwie:-D juz nie raz myslałam he he. Dziś najpóźniej jutro moge sie spodziewac@
No coz... Spodziewalam sie innej odpowiedzi...:sorry2::-(

iza.malami przykro mi...
Ja juz w pracy...dzisiaj jak jechała do pracy to uświadomiłam sobie, że zapomniałam zmierzyć tempki...:szok: nie wiem, jak to możliwe...
Od wczoraj co jakiś czas kłuje mnie jajnik...czy Wy też tak macie po owu?
Dzień dobry wszystkim...

iza.malami przykro mi...
Ja juz w pracy...dzisiaj jak jechała do pracy to uświadomiłam sobie, że zapomniałam zmierzyć tempki...:szok: nie wiem, jak to możliwe...
Dzień dobry wszystkim...
no mnie teraz codziennie kuje jajnik a dzisiaj mam 16dc
więc u mnie to normalka z tym bółem po owu

iza.malami szkoda że wrednota za zakrętem ---chociaż masz rację szybciej do IUI a tam może cię czekać powodzenie nawet za pierwszym razem jak u nanusi&&&

Dzień dobry wszystkim...
Mnie tez czesto boli. Ale praktycznie tylko lewy. Zaczynam podejrzewac, ze cos z nim nie tak...:dry:

no mnie teraz codziennie kuje jajnik a dzisiaj mam 16dc
więc u mnie to normalka z tym bółem po owu
Heloł!:-)

Kurde zaraz musze jechac do pracy:-(

Ja mam nadzieję, że wszystko jest ok...że to może pracujące ciałko zółte (swoją drogą ciekawe skąd ta nazwa...:)...czy jest ono żółte?...:)

reklama
Do góry