reklama
iza.malami
Fanka BB :)
tak kochanie juz ja wyczuwamNo i jak tam? Widac @ na horyzoncie?

No coz... Spodziewalam sie innej odpowiedzi...tak kochanie juz ja wyczuwamzreszta tempka dzis spadla na 36,6 a przez ostatnie tygodnie mialam 36,8-37,00 wiec na pewno przyjdzie. A niech juz przychodzi to o jedna @ bliżej do IUI, juz sie nie moge doczekac a i nerwy mi puszcza, bo przez ostatnie dni to mnie ponosi.....że ho ho masakra, juz dawno tak nie mialam, mogłabym wzrokiem zabić, a pracuje z takimi debilami, ze o morderstwie
juz nie raz myslałam he he. Dziś najpóźniej jutro moge sie spodziewac@

iza.malami przykro mi...
Ja juz w pracy...dzisiaj jak jechała do pracy to uświadomiłam sobie, że zapomniałam zmierzyć tempki...
nie wiem, jak to możliwe...
Od wczoraj co jakiś czas kłuje mnie jajnik...czy Wy też tak macie po owu?
Dzień dobry wszystkim...
Ja juz w pracy...dzisiaj jak jechała do pracy to uświadomiłam sobie, że zapomniałam zmierzyć tempki...

Dzień dobry wszystkim...
no mnie teraz codziennie kuje jajnik a dzisiaj mam 16dciza.malami przykro mi...
Ja juz w pracy...dzisiaj jak jechała do pracy to uświadomiłam sobie, że zapomniałam zmierzyć tempki...nie wiem, jak to możliwe...
Dzień dobry wszystkim...
więc u mnie to normalka z tym bółem po owu
iza.malami szkoda że wrednota za zakrętem ---chociaż masz rację szybciej do IUI a tam może cię czekać powodzenie nawet za pierwszym razem jak u nanusi&&&
Mnie tez czesto boli. Ale praktycznie tylko lewy. Zaczynam podejrzewac, ze cos z nim nie tak...Od wczoraj co jakiś czas kłuje mnie jajnik...czy Wy też tak macie po owu?
Dzień dobry wszystkim...

Heloł!:-)no mnie teraz codziennie kuje jajnik a dzisiaj mam 16dc
więc u mnie to normalka z tym bółem po owu
Kurde zaraz musze jechac do pracy:-(
reklama
A nie od kurczakow? W jajku kurzym chyba zoltko wlasnie odzywia kurczaka...Ja mam nadzieję, że wszystko jest ok...że to może pracujące ciałko zółte (swoją drogą ciekawe skąd ta nazwa......czy jest ono żółte?...
![]()

Podziel się: