reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
królowo gratulacje!!! powtorz bete jutro bo jest piatek :) jak rosnie to znaczy ze jest super!!!!!!!!!! kciuki dalej trzymam &&&& ale fajnie tyle fasolek w ciagu 2 dni!!

z tym jajnikiem mniej aktywnym, to ja owulke mialam ZAWSZE z prawego.. nigdy z lewego.. no moze raz z lewego byla.

pomogly!!!! beta 169,8!!!! wg rozpiski -4tydzien, z moich obliczen owu byla ponad dwa tyg temu wiec powinien nyc 3 :)

HURRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawooooooo!!!!!!!!!!!

No Królowa cudownie, gratulacje!!!!!! :-D:-D:-D:-DOdradzam powtarzanie bety, mi ginka tez odradzała i wcale tego nie żałuję. W innym temacie dziewczyna powtarzała i w pewnym momencie przyrost był o 40%. Od tamtej pory nie robi ze strachu i czeka na wizytę u lekarza. Jeśli obiecujesz, ze nie będziesz odstawiać schizów to Ci pozwole pójść;-)
Jak bardzo sie cieszę, to taka miła wiadomość na weekend:-).
Od jutra mnie nie ma do niedzieli, jedziemy na weekend na mazury:-) Może po powrocie będą kolejne dobre wieść

Matko! Dziewczyny Jaki tu dziś ruch macie
Przede wszystkim Królowa- gratuluję :) bete powtórz po 48 godz powinna wzrosnąć dwukrotnie - dla porównania moja pierwsza wyszła 98 a po 2 dniach 296 więc sporo moze być mniejszy przyrost byle by był podwojony Chociaż tak jak mówi Błona ważne by po prostu rosła:)

To co myślicie? Robić bete czy nie? Warto? W sumie jak coś się spieprzy to i tak za wsześnie by coś z tym zrobić....

Może progesteron warto zbadać... Brałam wcześniej 2x1 tabletkę, teraz mam brać mniej bo 2x 1/2 tabletki (pisałam, że miałam w 21 dc progesteron w górnej granicy normy - gin powiedziała, że to może też świadczyć o ciąży!), ale już się wkręcam czy to nie za mało...

Dziękuję WAM Dziewczyny za wsparcie, kciuki, fluidy i rady, pomogłyście mi bardzo!!!

Gdyby nie Wy, to pewnie nie miałabym dzisiaj takiego wyniku - nie wiedziałam o wiesiołku (a susza u mnie straszna) no i nie sądziłam że przy moim małym endo coś wyjdzie. A widać, że czerwone wino (też za Waszą radą) pite w duuuużych ilościach i częstotliwościach pomogło. W poprzednim cylku miałam 5mm, teraz nie wiem ile bo nie miałam monitoringu. Dziękuję Wam!

Dziękuję!

Betę robiłam dzisiaj :) więc może w sobotę?

aaaa... i jeszcze jedno - jak się liczy te cholerne tygodnie? 1 dc miałam 14 czerwca, czy to oznacza, że jestem w 4 tyg. i 0 d ciąży?

Gratuluję Królowo!!! :D
mogłabyś mi napisać ile czasu się starałaś, jaka przypadłość i jakimi lekami? Statystyki robię kiedy mi w końcu może się udac ;)

reklama
Witam się :) jak zwykle ja najwcześniej :( no nic :)
A więc królowa - Ja bym radziła nie iść już na bete ,ale wiem ,że i tak będziesz robić bo ja za każdym razem mówiłam sobie "ostatni raz" a w efekcie zrobiłam 7 powtórzeń :) no ,ale ja miałam problemy w tej ciąży wiec strach i panika mnie tak ogarnęły,ze co dwa dni jeździłam na badania i siedziałam po 4 god w szpitalu czekając na wyniki i męczyłam Panią w recepcji ,żeby chodziarz jakieś nieautoryzowane wyniki mi dała żeby było szybciej :)
kejtis- nie rób żadnych statystyk , statystycznie zdrowa para ma rok czasu na zajście w ciążę więc jedna zachodzi po 4 miesiącach inna po 8 ,a jeszcze inna po 13 i też sie mieści w normie :)
A co do wspomagaczy(tych naturalnych i tych nie) to wszystkie masz wypisane wróć się parę stron wcześniej Dziewczyny o tym pisały ...

Do góry