reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
agusiek-no powiem szczerze ze szlam do lekarza z nastawieniem "co ma byc to będzie" ale jak spojrzałam na usg to serce mi stanęło normalnie byłam przerażona :)
Emek szczęśliwy :) Mówił ze wiedział i mu nie trzeba bylo mowic bo po mnie i po moich dolegliwościach bylo wszystko wiadomo :) A ja sie martwię jak to będzie ... Myślimy o wzięciu kredytu na mieszkanko i myślę ze to odpowiedni moment ...No a poza tym nie wiem ..dziewczynki są jeszcze małe .. No ale co ma byc to będzie :)

Ja jak przekroczyłam 30 tc to kupowałam co mi w ręce wpadało :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeśli myslicie o kredycie mieszkaniowym to lepiej przed urodzeniem maleństwa, bo zdolność kredytowa będzie teraz wyższa. Zresztą teraz są bardzo niskie stopy % więc z automatu o wyższym kredycie można myśleć. Nie potrafię sobie nawet wyobrazić tego co czujesz, ale bardzo mocno ściskam kciuki. A co z Twoimi kursami?

Kamii GRATULACJE!!! Ale z ciebie płodna kobietka się zrobiła ;-)

agusiek kupuj ile wlezie dla maluszka, już jesteś na finiszu, więc czas najwyższy kompletować wyprawkę :happy2:

O to i ja się dopisuje do tych urodzonych w maju, w niedziele obchodziła swoją 18-tkę ;-)

A poza tym, jak ostatnie dwa dni były letnie, to dziś jesiennie :no:
Za 3 tygodnie czeka mnie już połówkowe usg i już nie mogę się doczekać :tak:
A Filip daje mi się we znaki, tak się skołtunił, nie chce chodzić do przedszkola. Zostaje z wielkim płaczem, już nie wiem jak do niego dotrzeć, żadne tłumaczenie mu nie pomagają :-(

Kamii GRATULACJE!!! Ale z ciebie płodna kobietka się zrobiła
wink2.gif
Co nie ? :-p
A Co do kursów to jestem jeszcze bardziej zmotywowana by je zrobić a juz w ogóle prawo jazdy ..Wykupiłam sobie dodatkowe 20 godzin z tego wszystkiego :-D

Agitatka to spóźnione najlepsze życzenia :-)
Kamii gratulacje :-) Na kiedy termin?
Kruszka fajnie, że macie udaną nockę.

Marcie się totalnie coś pozmieniało, już chyba 3 tygodnie albo miesiąc nie przespała nocy. A od niedzieli totalna masakra, budzi się w KAŻDEJ godzinie. Chodzę jak zombie, śpię po 20-40 minut i znowu pobudka. Na dodatek jak za dnia spała z 4 razy po godzinie, tak teraz śpi po góra pół, a drze się jakby ją ze skóry obdzierali. Wcześniej 1-3 minuty w łóżeczku i ją karuzelka uspała, a teraz to ją muszę i 20 minut wyciszać, a tak się drze, że bębenki pękają. Nie wiem czy jej zęby idą czy co... Co jej jakąś zabawkę pokaże to wielkie oczy, a za parę sekund grymas i darcie. Idziemy dzisiaj na szczepienie, to ją lekarka poogląda.

Hej laski ja mam pytanie co mozna brac ze wspomagaczy nie bedac u lekarza tzn co brac na wlasna reke bez konultacji z lekarzem aby pomoglo w zajsciu w ciaze..?

reklama
Ojejku już nie pamiętam. Wiem tylko, że wspomaga śluz. Ale oby już nie był potrzebny od następnego cyklu, powodzenia :tak:

Do góry