sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Rybka surowka i frytki
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak robisz ta surówke????:-) a u nas dziś rosołek i schabowy i mizeriaWidze ze przesiaduje tu dziennie)
a wiec dzis byly pieczone ziolowe ziemniaczki kotlety w pikantnej panierce i surowka z salaty lodowej i marchwii![]()
dzięki spróbuje ja zrobićU mnie dzis skrzydelka i udeczka pikantne pieczone) ziemniaczki i jakas salateczka
)
Julia ta surowka to nic szczegolnegoSalate lodowa albo kapuste pekinska drobno kroje z 2 nie za duze marchewki scieram na tarce z oczkami i kroje drobniutko pietruszke zielona I wszystko zalewam Sosem wloskim z knorra czy z winiar nie pamietam z czego teraz jest ten sos
Ale chyba z knorra Daje na 15min do lodowki i jest ok
Jak mowie nic szczegolnego ale mi i Mojemu D bardzo smakuje do roznych dan)