reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
U mnie dzis skrzydelka i udeczka pikantne pieczone :)) ziemniaczki i jakas salateczka :))

Julia ta surowka to nic szczegolnego :) Salate lodowa albo kapuste pekinska drobno kroje z 2 nie za duze marchewki scieram na tarce z oczkami i kroje drobniutko pietruszke zielona I wszystko zalewam Sosem wloskim z knorra czy z winiar nie pamietam z czego teraz jest ten sos :P Ale chyba z knorra Daje na 15min do lodowki i jest ok :)
Jak mowie nic szczegolnego ale mi i Mojemu D bardzo smakuje do roznych dan :))

U mnie dzis skrzydelka i udeczka pikantne pieczone :)) ziemniaczki i jakas salateczka :))

Julia ta surowka to nic szczegolnego :) Salate lodowa albo kapuste pekinska drobno kroje z 2 nie za duze marchewki scieram na tarce z oczkami i kroje drobniutko pietruszke zielona I wszystko zalewam Sosem wloskim z knorra czy z winiar nie pamietam z czego teraz jest ten sos :P Ale chyba z knorra Daje na 15min do lodowki i jest ok :)
Jak mowie nic szczegolnego ale mi i Mojemu D bardzo smakuje do roznych dan :))
dzięki spróbuje ja zrobić:D a u nas dziś spagettiiiiii z piersią z kurczaka i warzywami:)

hej u nas dziś barszcz biały i łosoś z ryżem i surówka z białej kapusty;-) a tak po za tym chciałam zapytać o jakiś przepis właśnie na łatwy Tort do zrobienia :-);-):tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry