reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
wczorajsza pomidorówka i spaghetti:tak:
Agusik do tych placków możesz dodac tez cynamon lub troszkę kakao takie granulowane jak Nestle czy Cola Cao.
No i podawac z bitą śmietaną i owocami lub sosem truskawkowym bądz czekoladowym.Pychotka :tak:

u nas od tygodnia kanapki... nie mam weny!!!
a dzisiaj pierogi z miesem (kupne) polane tluszczykiem z cebulka

jutro cos upichce bo az wstyd:eek: jak was tu czytam to normalnie mi slinka cieknie!!!!

Sylcia jak sie tego kuraka masala robi przepis poprosze!!!!
Drozdusia a jak ten sos musztardowo ketchupowy do kuraka ii jak w ogole to zrobic

musze cos nowego zaczac robic bo wszystko mi zbrzydlo ahhh ciagle tylko na szybkiego kotlety z piersi lub schaboszczaki albo cos naprawde easy i fast!!!!:sorry:

Justysia ja wiesz robilam udka z kurczaka mocno przyprawione ... udusily sie pozniej dalam do piekarnika aby byly bardziej chrupkie do tego tluszczyku ktory zostal dalam troche curry i wsypalam sos grzybowy chyba z knorra ale to tam obojetne i dodalam kupny sos w tesco tikka masala :)) Wiesz ten sos mozna sam zrobic ale ja wolalam miec jakis dodatek z tluszczem z miesa i tym sosem grzybowym duzo lepiej smakowal :)) dodalam duzo curry i byla rewelacja a ryz ugotowalam dodajac duzo kurkumy curru i czosnku :)) Szybkie i dobre obiadzisko :))

A dzis mam hmm udka pieczone bo akurat z kuraka zostaly ziemniaczki pieczone salatka :))

Pulpeciki w sosie pomidorowym z ryżem ,do tego jakaś suróweczka
Diddl__20_.gif

reklama
u nas dzisiaj spaghetti carbonarra bo jakoś nie było czasu na coś wymyślniejszego

Justysia a te udka to prosta sprawa-doprawiasz je tak jak lubisz.ja dałam sól,pieprz,pietruszkę,tymianek,paprykę a potem trochę musztardy,ketchupu,miodziku i soku z cytryny.wszystko wymieszałam w worku i do lodówki na kilka godzin.na koniec pakujesz w folię do pieczenia(kupuję w dunnesie) i zapiekasz ok 45 min.smacznego:-p

Do góry