Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wczorajsza pomidorówka i spaghetti Agusik do tych placków możesz dodac tez cynamon lub troszkę kakao takie granulowane jak Nestle czy Cola Cao.
No i podawac z bitą śmietaną i owocami lub sosem truskawkowym bądz czekoladowym.Pychotka
u nas od tygodnia kanapki... nie mam weny!!! a dzisiaj pierogi z miesem (kupne) polane tluszczykiem z cebulka
jutro cos upichce bo az wstyd jak was tu czytam to normalnie mi slinka cieknie!!!!
Sylcia jak sie tego kuraka masala robi przepis poprosze!!!! Drozdusia a jak ten sos musztardowo ketchupowy do kuraka ii jak w ogole to zrobic
musze cos nowego zaczac robic bo wszystko mi zbrzydlo ahhh ciagle tylko na szybkiego kotlety z piersi lub schaboszczaki albo cos naprawde easy i fast!!!!
Justysia ja wiesz robilam udka z kurczaka mocno przyprawione ... udusily sie pozniej dalam do piekarnika aby byly bardziej chrupkie do tego tluszczyku ktory zostal dalam troche curry i wsypalam sos grzybowy chyba z knorra ale to tam obojetne i dodalam kupny sos w tesco tikka masala ) Wiesz ten sos mozna sam zrobic ale ja wolalam miec jakis dodatek z tluszczem z miesa i tym sosem grzybowym duzo lepiej smakowal ) dodalam duzo curry i byla rewelacja a ryz ugotowalam dodajac duzo kurkumy curru i czosnku ) Szybkie i dobre obiadzisko )
A dzis mam hmm udka pieczone bo akurat z kuraka zostaly ziemniaczki pieczone salatka )
u nas dzisiaj spaghetti carbonarra bo jakoś nie było czasu na coś wymyślniejszego
Justysia a te udka to prosta sprawa-doprawiasz je tak jak lubisz.ja dałam sól,pieprz,pietruszkę,tymianek,paprykę a potem trochę musztardy,ketchupu,miodziku i soku z cytryny.wszystko wymieszałam w worku i do lodówki na kilka godzin.na koniec pakujesz w folię do pieczenia(kupuję w dunnesie) i zapiekasz ok 45 min.smacznego