• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co jest

To znaczy ja rozumiem, jak po długich staraniach czeka się choćby na biochem. Tyle, ze to dalej jest brak ciąży, dodatkowo tak naprawdę poronienie i w moim wypadku akurat musiałam je mocno przepracować

Nie trzeba się dlugo starac by zaliczyć biochem. Ale spojrz, że przy biochemie beta musi wzrosnąć by móc spaść. A u Ciebie nie wyszła powyżej 5 wiec nawet nie było tego u Ciebie.

reklama
A słyszałyście o tym moze że jedna kobieta w 5 tyg miała 14 bete ( i prawidlowo pozniej rosła i zdrowe dziecko )Czy to jest realne czy to jednak nie może się wydarzyć.....

Nie trzeba się dlugo starac by zaliczyć biochem. Ale spojrz, że przy biochemie beta musi wzrosnąć by móc spaść. A u Ciebie nie wyszła powyżej 5 wiec nawet nie było tego u Ciebie.
Nie o tym jakby mowie i nie ja jestem autorka ;) odnosilam się do posta koleżanki o modzie na biochemy. Tu ciąży oczywiscie nie ma, bo beta nie przekroczyła 5 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry