G
gość2.14
Gość
Raczej tak.Na forum , ale nic kompletnie więcej nie dopisała wiec chyba to był jakiś troll albo w tym czasie 5 tyg miała może jszcze jeden stosunek bo to raczej teraz jak tak myślę nierealne ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej tak.Na forum , ale nic kompletnie więcej nie dopisała wiec chyba to był jakiś troll albo w tym czasie 5 tyg miała może jszcze jeden stosunek bo to raczej teraz jak tak myślę nierealne ...
Ale Ty jesteś 4 tyg po stosunku wiec nie ma szans na żadną ciążęA słyszałyście o tym moze że jedna kobieta w 5 tyg miała 14 bete ( i prawidlowo pozniej rosła i zdrowe dziecko )Czy to jest realne czy to jednak nie może się wydarzyć.....
Nie urośnie.To myślicie że już nie urośnie? W sensie wiem że brak ciazy ale np nie będzie jak pojde chociażby 14 ?
Nie jest realne.A słyszałyście o tym moze że jedna kobieta w 5 tyg miała 14 bete ( i prawidlowo pozniej rosła i zdrowe dziecko )Czy to jest realne czy to jednak nie może się wydarzyć.....
No to nic , nie będę już wydawać chyba pieniędzy i latać po labo , a jak nie przyjdzie @, to i tak bez sensu latać?? I robić?Nie urośnie.
Nie jest realne.
Tak, bez sensu. Jak okres Ci się tyle spóźnie, to idź do gina po coś na wywołanie.No to nic , nie będę już wydawać chyba pieniędzy i latać po labo , a jak nie przyjdzie @, to i tak bez sensu latać?? I robić?