• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co kupić na prezent dla syna?

reklama
Zbliża się wiosna (a raczej mamy wciąż brak zimy, której nic nie zapowiada) - to może rowerek biegowy albo hulajnoga.

Do tego u nas zawsze nieśmiertelne - Lego Duplo.

Do głowy mi jeszcze przychodzi drewniana kolejka z IKEA (no i ogólnie wszelkiego rodzaju klocki np. magnetyczne). Moi byli zachwyceni klockami typu słomki, ale nie wiem czy to nie dla nieco starszych dzieci.

No to u nas temat wygląda tak: jak nasze dziewczynki mają urodziny to kupujemy NIC. Organizujemy przyjęcie zapraszamy gości jeśli wsrod prezentów nie ma tego o czym marzą (nie narzucam nikomu co ma przynieść to jego wybór jak mnie ktoś pyta to mowie co nasze dzieci lubią i na jakim sa etapie ewentualnie jak ktoś chce wiedzieć to podaję co sie przyda) a nasze dzieci sa średnio zadowolone to wtedy kupujemy to o czym marzą. Jeśli sa zadowolone idziemy gdzieś uczcic urodziny i dajemy 'pierdółkę' np kolczyki albo odkładamy im pieniadze na wiekszy rzecz na którą zbierają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry