reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Co myśleć...?

19AnulA94

Aktywna w BB
Hey :)
Miesiączka miałam 8.10 trwała 6 dni, później niestety nie zaopserwowałam u siebie śluzu plodnego jedynie od 18 do 21 dnia cyklu zauwazylam dziwna wydzieline lekko zaczerwieniona. Cykle mam 34-36 dni. Współżyłam z mężem w te dni z myślą o dzidzi. Do miesiaczki zostalo mi 2 dni :) We wtorek rano zrobiłam z ciekawości test wyszedł negatywny :( a już wieczorem zauwazylam dziwny lekko czerwony śluz podczas podcierania się. Rano nie było już nic zdziwiłam się bo myślałam że to może miesiączka się zbliża ale nie miałam ani nie mam żadnych boli. Dzisiaj zauwazylam znowu jasno różowy śluz podczas podparcia. Czy to może być plamienie implatacyjne? I czy mogłam nie zauważyć śluzu plodnego A mimio to zajść w ciążę? Kiedy zrobić test? Miała któraś z Was tak lub podobnie, co wyszło?

reklama
U mnie plamienie implantacyjne przy drugiej ciąży to była odrobina brązowego śluzu (jednorazowo ). Natomiast przy trzeciej mialam w przez 4-5 dni odrobinę różu, czerwieni w śluzie. Myślałam, że to jakiś dziwny początek miesiączki, bo trochę za długo trwało jak na typową implantacje. Test pozytywny po południu 2-3dni po plamieniu.
Poczekaj kilka dni i sprawdź testem lub betą czy jesteś w ciąży. Powodzenia :-)

Hey :)
Miesiączka miałam 8.10 trwała 6 dni, później niestety nie zaopserwowałam u siebie śluzu plodnego jedynie od 18 do 21 dnia cyklu zauwazylam dziwna wydzieline lekko zaczerwieniona. Cykle mam 34-36 dni. Współżyłam z mężem w te dni z myślą o dzidzi. Do miesiaczki zostalo mi 2 dni :) We wtorek rano zrobiłam z ciekawości test wyszedł negatywny :( a już wieczorem zauwazylam dziwny lekko czerwony śluz podczas podcierania się. Rano nie było już nic zdziwiłam się bo myślałam że to może miesiączka się zbliża ale nie miałam ani nie mam żadnych boli. Dzisiaj zauwazylam znowu jasno różowy śluz podczas podparcia. Czy to może być plamienie implatacyjne? I czy mogłam nie zauważyć śluzu plodnego A mimio to zajść w ciążę? Kiedy zrobić test? Miała któraś z Was tak lub podobnie, co wyszło?
Ja bym zrobiła test kilka dni po nie przyjściu spodziewanej miesiączki... Teraz jeszcze poziom bhcg mógł być za niski żeby test wykrył. Albo tak jak pisała @Ja-ga zrób za parę dni bhcg z krwi

Do góry