• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co na stupki dla maluszka

Dziewczyny potrzebuje rady co mam zakładac synkowi na nóżki jak wychodzimy na spacer (teraz i w zimie).
Do tej pory zakładałam rajstopki skarpetki i takie buciki z H&M a smyk mial zimne stopki :(.
Teraz bede małemu zakładała kurteczke i lekko ocieplane spodenki a na nóżki nie mam pojecia :no:
A co mam zakładac na nóżki pod kombinezonik :-(

reklama
Dziewczyny potrzebuje rady co mam zakłada Wojtusiowi na nóżki jak wychodzimy na spacer.
Do tej pory zakładałam rajstopki skarpetki i takie buciki z H&M a smyk mial zimne stopki :(.
Teraz bede małemu zakładała kurteczke i lekko ocieplane spodenki a na nóżki nie mam pojecia :no:
A co mam zakładac na nóżki pod kombinezonik :-(

Witam, ja Bartoszkowi zakładam spioszki na to skarpetusie i buciki takie pluszowe. Pod kombinezonik to najlepiej jakies cieplutkie skarpetusie, bo co innego. Bartoszek tez ma zawsze zimne stopki i raczki ale może ma to po Mamusi :) Wogóle zastanawiam się czy jest sens kupywać kominezon na zimę, bo szwagierka swojej córusi w tamtym roku 2 razy załozyła tylko, może lepiej jakąś cieplutka kurteczkę i spodenki,co myslicie? Pozdrawiam

Sara powiem Ci szczerze ze czasem kurteczka i spodenki wychodzą cenowo jeszcze gorzej niż kombinezon.Z resztą dziewczyny ja ostatnio znalazłam przecenę Mariquity - za 49 zł porządny kombinezon. Może popytajcie w sklepach - to zeszłoroczna kolekcja. Dziecko ma ciepło w plecki i to chyba lepszy pomysł niż dwuczęściowy strój. Zosia jak miała 3 miesiące - miała taki kombinezonik pluszowy - chyba ok 50 zł. Były śpiochy, skarpetki grubsze, ten pluszak - do wózka bobasa, przykryłam grubaśnym kocem, zasunęłam w wózku i nie było mowy o zimnych stópkach:tak:Pozdrawiam

My zawsze zakładamy skarpeteczki pod śpioszki czy pajacyka:tak:a kombinezonik mamy z butkami,a na wozku jest grubaśny spiworek wiec ma cieplo i nic dodatkowo nie wkladam:-)

ja do tej pory zakladalam rajstopki i te buto-skarpetki z H&Mi nogi przykrywalam kocykiem,tak wiec byly zawsze cieple.a wczoraj kupilam w Biedronce zaje... kombinezon,pod spodem na polarze z milego materialu za Uwaga:29,99zl, z rekawiczkami,sa tez modele z oddzielnymi "rekawiczkami"na nozki,jesli wiecie o co mi chodzi,ale ja wzielam ten z nozkami zakrytymi.zobaczcie w waszych biedronkach.ostatnio byly tam welurowe ubranka dla naszych dzieci za 14,99zl.naprawde dobrej jakosci.Polecam.
i mimo kombnezonu to i yak kocyk na nozki u nas bedzie.

tez mam z biedronki kombinezonik tylko botki i rekawiczki sa dopinane na kuziczki :). Dresiki tez sie dobrze nosza :)
Dzis tez nasz smyk dostał buciki od dziadków, takie góralskie na futerku no i po spacerku stopki były cieplutkie :)

reklama
Justynko założyłam dwa watki - o stopkach ten miał byc poprawny po w poprzednim napisałam z błędem i strasznie zrobiło mi sie głupio no ale dziewczyny pisza na ten z błędem a tego poprawnego niestety nie potrafię wyciac :(
Ale bardzo Ci dziekuje ze napisałas odpowiedzi na dwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry