reklama
ze stonowanych mebli podoba mi się tylko ten zestaw i niekoniecznie z tym lwem 
http://dino.sklep.pl/nowy/advanced_...0&keyword=Drewex+lion&search_in_description=0

http://dino.sklep.pl/nowy/advanced_...0&keyword=Drewex+lion&search_in_description=0
my na pewno nie będziemy kupować takich drogich mebli, bo po pierwsze: teraz mamy małe mieszkanie i one nie będą służyć nam wiecznie, potem się przeprowadzimy do nowego domu to dla starszego dziecka i tak trzeba będzie urządzać pokój od nowa, a poza tym jak łóżeczko ma około 1m 20cm to i tak nawet jeśli można "przerobić" na łóżko, to dla dziecka maksymalnie do 1,20, a potem i tak nowe łóżko.
a jak zdecydowałabym się z mężem na drugie dzidzi to znowu nie mielibyśmy w takim wypadku łóżeczka, więc chyba wolę łóżeczko oddzielnie, a potem dla starszego łóżko nowe, większe.
a jak zdecydowałabym się z mężem na drugie dzidzi to znowu nie mielibyśmy w takim wypadku łóżeczka, więc chyba wolę łóżeczko oddzielnie, a potem dla starszego łóżko nowe, większe.
Nie wszystkie łóżeczka mają 120 cm.my na pewno nie będziemy kupować takich drogich mebli, bo po pierwsze: teraz mamy małe mieszkanie i one nie będą służyć nam wiecznie, potem się przeprowadzimy do nowego domu to dla starszego dziecka i tak trzeba będzie urządzać pokój od nowa, a poza tym jak łóżeczko ma około 1m 20cm to i tak nawet jeśli można "przerobić" na łóżko, to dla dziecka maksymalnie do 1,20, a potem i tak nowe łóżko.

Niektóre mają 180 ,a na wierzch jednej strony stawiana jest po prostu komoda z przewijakiem.
Moja koleżanka ma takie łóżeczko właśnie dla córki.Jest bardzo zadowolona z niego.
Mi natomiast się średnio podoba.
Wygląda tak
http://i55.tinypic.com/9qfzpf.jpg
Znalazłam jeszcze fajne pajacyki z bawełny -niedrogie i fajne.
Też pewnie kilka zamówię .
PAJAC**** BAWEŁNIANY**** GUCIO roz.62 (1946374260) - Aukcje internetowe Allegro
stas posiada lozeczko ktore mozna przerobic na lozko, ale jakos mnie to nie przekonuje i i tak kupilismy pasujące do mebli lozko normalnej wielkości, kiedy stas byl malutki, tzn przez pierwsze 3 miesiące spałam w jego pokoiku wlasnie na tym dokupionym lozku. pewnie jak drugi maluszek podrosnie to bedzie spało na lozeczku przerobionym na lozko, chyba ze uda nam sie w koncu zmienic mieszkanie
dwoch lozek normalnej wielkosci w dziecinnym pokoju nie zmieszcze.
Martusia22267
Fanka BB :)
ja chciałam kupić taki komplet jak As pokazywała ten z misiem albo z innym motywem bo bardzo mi się podobają ale jak się okazało nie dawno dostałam łóżeczko od siostry śliczne w idealnym stanie z VOX-a więc nie będziemy kupować nowego tylko dokupimy jakąś komodę i będzie ok
fiore
Ja mam jedna komodke 15 letnia w spadku po kuzynce S,przemalowana jest przesliczna(zielone jabuszko z fuksjowymi szufladami),lozeczko z ikei,i 1 szafe tez z ikei.Aktualnie w przemalowaniu sa dwa 100letnie kufry,jeden na zielono,drugi na fuksje.Ogolem pokoik dzieciakow ponad 20m2 kosztowala niecale 130euro=520zl,wlacznie z malowaniem i naklejkami sciennymi,oraz innymi duperelami(firanki,lampa,lampki etc).Wyszedl ladnie,a teraz trzeba tylko lekko zmodyfikowac,ale tak mysle ze dopiero za jakies 2 lata,bo i tak malenstwo na poczatku bedzie spalo z nami.Poza tym mamy tez pokoj "goscinny",wiec w przyszlosci dzieciaki jak juz podrosna beda mial oddzielne pokoje(chyba,ze do tego czasu sie przeprowadzimy).
fiore
reklama
WIOLKA1509
fiore ja swoja corcie tez roznie ubieram i nawet teraz np u lekarza potrafia mnie jakies babcie zapytac a to chlopiec czy dziewczynka?raz byla w sukience i uslyszalat takie pytanie
ja sie z wami zgadzam , tylko tego rozu i faceta, chlopczyka nie zniose
, nawet tylko w domu.
i zgadzam sie ze slowami STOKROTKI ze kolory sa dla nas doroslych a dzieci maja je gdzies , najwazniejsze zeby bylo maluszkom wygodnie .
fiore ladny ten komplecic , swoja droga;-)

ja sie z wami zgadzam , tylko tego rozu i faceta, chlopczyka nie zniose

i zgadzam sie ze slowami STOKROTKI ze kolory sa dla nas doroslych a dzieci maja je gdzies , najwazniejsze zeby bylo maluszkom wygodnie .
fiore ladny ten komplecic , swoja droga;-)

Załączniki
Podziel się: