reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
No musze się pochwalic no ;-)
Natalka policzyła dziś rano od jeden do dziesięciu :szok: Na pewno nie wie o co chodzi, ale pamiec to trzeba jej przyznać ma niezłą :tak: i jeszcze cos zrobiła, że z podziwu nie mogliśmy wyjśc, ale ...zapomniałam :zawstydzona/y::sorry: jak sobie przypomne to Wam napiszę:tak:
No i wyszło, ze tą pamiec to na pewno nie ma po mnie :-D:rofl2:

Dominika tez calkiem niezle sobie radzi:-) U Natalki oczywiscie te cyfry tez nie sa takie wyrazne ale wszytskie zrozumiałe, no moze oprócz "dwa", bo ona mówi: "ja" :-)

U nas rzadzi trzy :-D:-D:-D W Mai wykonaniu to jest "tsi" i jeszcze pokazuje mi palec albo cala dlon :-D:-D
Dzis gralismy w monopoly i wziela pionka i jechal nim i wlasnie mowila tsi tsi tsi :-D:-D

no ładnie:tak: gratuluje:tak:
Vici o czym juz one rozmawiaja???:szok:

Mam to samo:-D:-D poczekaj ich maluchy beda klepac zdaniami i sie klucic a my bedziemy mialy blogosc:tak::tak: Jeszcze beda nam zazdroscic:laugh2::laugh2:
U nas slownik malo rozwiniety.Narazie ucze malego pokazywac 2 na palcach moze do urodzin zdaze :-p
Najwazniejsze aby sie dogadac z dzieciakami a to potrafimy:yes:

reklama
Mnie najbardziej Victor zdziwil u mojej mamy.Piwo Jacek kupil i zostawil w przedpokoju pod biurkiem i do obiadu mu sie zachcialo.Powiedzial do Victorka przynies mi piwko z pod biurka a maly przytargal butle.Nie to,ze ciezka(choc tak bo to byl;o tyskie 0,66) ale my nie uzywamy slowa biurko w domu a i tak zakumal.Nie widzial piwa wiec po prostu zrozumial tatusia.Dzielny chlopak.
A z drugiej strony to Jacek dostal ochrzan:-D:-Dbo dziecko wykozystal len jeden heheheheh

Do góry