reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

Maarta a Antek ma każdy inny, czy się powtarzają, bo u nas się już zaczynają sie powtarzać. Margaret, można je kupic na allegro albo jak ja - w Tecso. Ok. 4zł za sztukę. Super zabawki, na serio polecam!

reklama
No i przyszedl czas blokad i obstawiania lozeczka w PL.Mamy tam luzeczko turystyczne i maly juz umie z nigo wychodzic makabra dobrze,ze mama moja ma 2 suszarki stojace to zdaly egzamin:-D

A mnie wczoraj Klaudia zaskoczyła. Przywieźliśmy już łożeczko dla Krzysia. Tłumaczyłam jej że tam będzie spał jej braciszek, ten który mieszka w brzuszku - Krzyś którego ona nazywa Siś. Ale i tak najbardziej była zainteresowana zaglądaniem do środka, wrzucaniem tam zabawek i kładzeniem misia do snu. A wczoraj zagląda tam, biegnie po mnie, ciągnie mnie do lożeczka i pokazując palcem na brzuch i a głową na lożeczko woła Siś, Siś!!!!!

Dori, może ona w ten sposób wygoni Krzysia? Ewidentnie daje mu znać, że najwyższy czas do własnego łóżka!

Muszę się pochwalić, że Inguch liczy do trzech:tak: z małym "ale":

jak zacznie od "jeden" to potem jest "wa" i "ćsi"

a jak zacznie od "raz" to jest: jas, ćsi, jas, ćsi:-) - gdzieś jej "dwa" ucieka:-D:-D:-D

A nie uczyłam jej wcale liczyć, tylko po prostu jak jej robiłam mleczko, to liczyłam łyżeczki proszku na głos, albo jak wchodziłyśmy po schodach to też liczyłam:tak:

reklama
Do góry