reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maarta a Antek ma każdy inny, czy się powtarzają, bo u nas się już zaczynają sie powtarzać. Margaret, można je kupic na allegro albo jak ja - w Tecso. Ok. 4zł za sztukę. Super zabawki, na serio polecam!

reklama
No i przyszedl czas blokad i obstawiania lozeczka w PL.Mamy tam luzeczko turystyczne i maly juz umie z nigo wychodzic makabra dobrze,ze mama moja ma 2 suszarki stojace to zdaly egzamin:-D

A mnie wczoraj Klaudia zaskoczyła. Przywieźliśmy już łożeczko dla Krzysia. Tłumaczyłam jej że tam będzie spał jej braciszek, ten który mieszka w brzuszku - Krzyś którego ona nazywa Siś. Ale i tak najbardziej była zainteresowana zaglądaniem do środka, wrzucaniem tam zabawek i kładzeniem misia do snu. A wczoraj zagląda tam, biegnie po mnie, ciągnie mnie do lożeczka i pokazując palcem na brzuch i a głową na lożeczko woła Siś, Siś!!!!!

Muszę się pochwalić, że Inguch liczy do trzech:tak: z małym "ale":

jak zacznie od "jeden" to potem jest "wa" i "ćsi"

a jak zacznie od "raz" to jest: jas, ćsi, jas, ćsi:-) - gdzieś jej "dwa" ucieka:-D:-D:-D

A nie uczyłam jej wcale liczyć, tylko po prostu jak jej robiłam mleczko, to liczyłam łyżeczki proszku na głos, albo jak wchodziłyśmy po schodach to też liczyłam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry