Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję [emoji173][emoji173][emoji4]Ja do ok 18 tc miałam bóle podbrzusza, klucie w okolicach jajnikow itd. A teraz sporadycznie gdzieś mnie boli, kłuje (jak np.podnosze się z łóżka, zmieniam pozycje)
Dziękuję [emoji3590][emoji255] trzymam kciuki za Was [emoji1767]
Ja chcę iść tak w kwietniu to jakiś 7 tydzień byłby może 8Generalnie jak pójdziesz za szybko to i tak lekarz nic nie zobaczy. Ja poszłam jakoś chyba 3 lub 4 dni po spodziewanym terminie miesiączki i lekarz sobie trochę ze mnie żartował, że pewnie naczytałam się w necie że trzeba iść NATYCHMIAST [emoji38] najlepiej iść koło 7 tc. Wtedy już powinno być serduszko.
Dla niektórych to jest bardzo długo...."dawno się nie kochaliśmy jakies półtora tygodnia" hahhaha dobre
Bynajmniej tak mi aplikacja pokazuje, którą używam od kilku lat że to między 4 a 5 tygodniem ciąży jestBędzie idealnie. Na pewno będzie już serducho. Daj znać po wizycie. Spokojniej ciąży Ci życzę [emoji8]
Ja zrobiłam dokładnie tak samoJa jak się dowiedziałam o ciąży, to czekałam ze współżyciem do pierwszej wizyty u ginekologa. Jakoś tak wolałam się upewnić, czy wszystko jest ok.
Ale oczywiście zgadzam się, że to sprawa indywidualna![]()