Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie, ale gdybym miała możliwość podwiązania to bym się zdecydowała. Jestem też po 2 cc, ale mi gin zabronił posiadania więcej potomstwa.
. No to teoretycznie bylabym zdolna jeszcze (z moja dotychczasowa frekwencja) 10-oro dzieci urodzic ;-).
.
.
.
Ale rzeczywiście przy 2 dzieci jedno po drugim też chyba miałabym opory przed kolejnym, no a po 40-tce to w ogóle sobie nie wyobrażam, zeby organizm wytrzymał ciążę a potem opiekę nad maluchem, aczkolwiek znam parę osób, które dzieci w tym wieku miały i nawet są zadowolone;-) W mojej rodzinie kobiety "na szczęście" przekwitają dość szybko, więc być może długo z tabletkami męczyć się nie będę
I mimo wszystko uważam, że mniejszym złem jest podtruwanie dziecka hormonami (zapewne sporo z nas też było w niemowlęctwie podtruwanych w ten sposób;-)) niż ryzyko kolejnej ciąży której nie chcemy, może nam zaszkodzić etc.
W planie mam jeszcze przynajmniej jedno więc przymierzam się póki co do spirali , zobaczymy co lekarz powie na mój pomysł :-)