reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dziewczyny musze kończyć,bo M chce mi tu kabel odłączyć:wściekła/y::wściekła/y: żebym tylko nie siedziała na tym kompie, jutro was doczytam,a czuje że troche tego będzie do nadrobienia:baffled:
dobranoc i papapapapapapapapapapapapapapapapa:-):-D:laugh2:

reklama
Bardzo często jak dziewczynka ma słabe włoski jako maluszek to potem ma kręcone, to się u blondynek sprawdza, z tego co zauważyłam ;-).

Za to mój facet ma takie włosy, że go za panienkę biorą :baffled:.
Ostatnio mu podcięłam, to jest trochę lepiej.

Ale do fryzjera się zabrac nie da, a ja wycieniować nie umiem :zawstydzona/y:, i tylko mu ciacham grzywkę i z tyłu, na fajerkę :laugh2:.

agutka pierwsze słysze z tym powieszeniem? o co chodzi?

Nie słyszałaś o samobójstwie Rafała Kurmańskiego? Żużlowiec zielonogórski... 4 lata temu... :-( [']

dziewczyny musze kończyć,bo M chce mi tu kabel odłączyć:wściekła/y::wściekła/y: żebym tylko nie siedziała na tym kompie, jutro was doczytam,a czuje że troche tego będzie do nadrobienia:baffled:
dobranoc i papapapapapapapapapapapapapapapapa:-):-D:laugh2:

A temu co? Taki dobry,a tu nagle różki mu wyszły? :baffled: Niepoważny facet. :angry: Dobranoc Natuś. :-)

ale wy pedzicie z tymi postami...
j@god@ oliwka to narazie szatynka,a le sadzie ze sciemniaja jej wlosy, u mnie nikt nie ma blond...

Hehehe,u Nas jest tak,że Zuzia ciemny blond ma włoski - Jej tata i ja mamy czarne. :-p :-D :laugh2: Ale tak poważnie,to,gdybym się nie farbowała,to miałabym identyczny kolor,jak ma Zuzia. :-D :tak: Bo taki właśnie jest mój naturalny. :-p :tak: :-) :tak:

reklama
A u mnie jest rozkład 50/50, ja jestem 100% brunetka i nigdy nie miałam jasnych włosów, a moje rodzeństwo miało jasne a potem im ciemniały i są szatynami.
Mój kuzyn to był biały jak śnieg w dzieciństwie, a jak miał 6 lat to nagle stał się mocno szatynem.

A moja siostrzenica tak miała, długo jej słabo rosły włoski, a jak ruszyły tak między 3 a 4 rokiem, to kręcone zaczęły rosnąć.

Z tymi kręconymi to wogóle dziwna sprawa - ja miałam całe dzieciństwo włosy jak druty takie prościutkie. A jak miałam ok 24 lat to mi się skręcać zaczęły :baffled:.
Fryzjerka w szoku była bo się już loki zaczynały robić.
Potem na ciążę mi się wyprostowały.
A teraz mam takie niewiadomo co, jak umyję szamponem nie do prostych włosów to się puszą jak nie wiem co :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry