Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mówiłam Wam, że od godziny prasuję?
Wieczorami jakoś mi to nie wychodzi, bo chcę z Wami posiedzieć a poza tym po prostu po całym dniu z bliźniakami nie mam na to siły a teraz jest fajnie, bo Maluchy mi pomagają:-)
Co dzisiaj serwujecie na obiad? Ja mam od wczoraj kalafiorową więc to dzieciakom a od poniedziałku jestem zwolniona z obiadów, bo Tomka nie ma a ja dla siebie samej nie gotuję;-)
mnie boli gardło , prawy węzeł :-( śliny nie mogę przełykać , chyba sobie antybiotyk zapodam
CARA już rzuciłaś pracę czy jeszcze sie wachasz ? a jak na ten pomysł zaopatruje sie rodzina ?
swoją drogą jak noce Adaś ma takie kiepskie to cięko będzie Wam się spokojnie dotrzeć , facet zmęczony po całym dniu nauki i pracy w nocy chciałby odpocząc a to nie będzie takie łatwe in szybko mogą zaczać się nieporozumienia