reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cara a nie sadzisz ze twoja mama tak po prostu martwi sie o Ciebie i Adasia??

ja właśnie też tak myślę...
Poza tym Twoje nie Twoje życie, jednak jesteś w domu rodziców i oni Ciebie utrzymują i Twoje dziecko więc raczej stwierdzenie Twoje życie tu nie pasuje...:sorry:

Przepraszam takie mam brutalne zdanie, dzisiaj lepiej nic nie będę pisała, bo kogoś jeszcze urażę...

Ostatnia edycja:
ja właśnie też tak myślę...
Poza tym Twoje nie Twoje życie, jednak jesteś w domu rodziców i oni Ciebie utrzymują i Twoje dziecko więc raczej stwierdzenie Twoje życie tu nie pasuje...:sorry:

Przepraszam takie mam brutalne zdanie, dzisiaj lepiej nic nie będę pisała, bo kogoś jeszcze urażę...
no ja sie zgodze z Tafojka.
fakt, teraz pracujesz, masz aliemnty, ald do ajkiegos czasu nawet tego nie zalatwialas.

moze twoja mam boi sie ze znow was ktos skrzywdzi??
to ona pomaga ci przy Adasku i Cara ja ja w 100% rozumeim.

Tafojka super ze u logopedy ok,a czesto macie wizyty??

Tafojka ty jak najbardziej nadajesz sie do bycia mama tej wspanialej 3, do tego jestes dla ncih super mama:)
adzis masz zwyczajnie zly dzien, musisz troche odpoczac:)

Tafojka super ze u logopedy ok,a czesto macie wizyty??

Tafojka ty jak najbardziej nadajesz sie do bycia mama tej wspanialej 3, do tego jestes dla ncih super mama:)
adzis masz zwyczajnie zly dzien, musisz troche odpoczac:)

wyjazd na Majorkę na jakiś miesiąc fajnie by mi zrobił ;-)

U logopedy staramy się być co dwa tygodnie na godzinnej wizycie i mamy ćwiczenia w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
heya wieczorkiem :happy:

a czemusz to praca pannę Carę tak denerwuje?
ciężko ?
a zdradź jeszcze w jaki sposób on próbuje zdobyć serce Adasia ? często się widują jak on taki mało czasowy ?

Tafojka czekoladkę zjedź na poprawe nastroju :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry