reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no strasznego mialam lenia, bede sie tlumaczyc, ze to przez ten brzuch, co to mnie dzisiaj rano bolal. ale juz niedlugo bez wzgledu na okolicznosci nie bede mogal sobie pozwolic na leniuchowanie.... chyba jestem usprawiedliwiona, co?

reklama
Dwa promyczki już śpią, jeden bryka z kolegą a ten największy już jedzie do mnie :)

normalnie brzuch mnie boli jak nie wiem, spać mi się chcę jeszcze bardziej, ale czekam... :P

no strasznego mialam lenia, bede sie tlumaczyc, ze to przez ten brzuch, co to mnie dzisiaj rano bolal. ale juz niedlugo bez wzgledu na okolicznosci nie bede mogal sobie pozwolic na leniuchowanie.... chyba jestem usprawiedliwiona, co?

no chyba przyjmiemy to Twoje usprawiedliwienie, ale za niedługo będziesz musiała wymyślić coś nowego :) :-)

to ja wyprzedzam fakty, jutro jestem uziemoiona, bo nie mam samochodu :)
wiec jutro chociazby z tego podowu moge leniuchowac caly dzien :)
porobie sobie obrazki logiczne, siupel.
a jak minal wam dzien?

Tiaaa,najlepiej to wszystko na ten biedny brzuszek zwalić... :-( :-p ;-) ;-)
Dori,ja Cię rozumiem doskonale. :-) :tak: Się nadrobi. ;-)

dori jeśli pytasz o mój potworny dzień...
najpierw dzieciaki nie chciały jeść śniadania, potem prawie w południe kaszki do spania, obiad na szczęście zjedli cały ale na noc mleka już nie chcieli, myślę, ze synuś nie chciał pić mleka ani kaszki, bo ostatnio wymiotowało go po nich i za każdym razem był bardzo przestraszony.

cały dzień potzrebowali mojego towarzystwa, zwłaszcza wtedy gdy usiadłam sobie na chwilkę do kompa, to albo jeden albo drugi był na kolankach.

no to takie małe streszcznie z mijającego dnia ;)

Tafojka,a ten najstarszy Promień :cool2:,to o której ma być? Może się połóż i nastaw budzik na jego powrót,jeśliby Ci się przysnęło. :-p

Dori,Nam dzień minął milusio. :-D Basenizacja, huśtawkowanie, "babu babu" w piaskownicy i turlanki w pół - namiociku. :-D Czyli lepiej być nie mogło! :-D :tak: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry