majus26
KAROLEK Moj Skarb
Witaj Mamo Julci,normalnie zapracowana kobika jestes:-)I ja już jestem,choc na chwile bo zaraz musze zmykac na budowe..przerypane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Mamo Julci,normalnie zapracowana kobika jestes:-)I ja już jestem,choc na chwile bo zaraz musze zmykac na budowe..przerypane
Tofijko u nas tez byl ten wirus,ja go przeszlam dobrze ale z Karolem wyladowalam na kilka dni w szpitalu,bo byl juz odwodniony.Nie zebym chciala cie straszyc,ale z takimi wirusami nie ma zartow.
No to dobrze,nie ma nic gorszego jak masze pociechy sa chore.dzieki ale my właśnie byliśmy z synkiem u lekarza dała nam lekarstwo na zatrzymanie biegunki i chyba pomogło, bo od wczoraj mamy spokója ja no cóż jakoś przeżyję...
mamo Julci jak właściwie idzie Wam budowa? może jakieś zdjęcia? kurde zazdroszczę Wam tego, moim marzeniem stał się domek jednorodzinny z ogrodem!
Może kiedyś w przyszłości
Ollka22 szybkiego pozbycia się wirusa życzę. My tez siedziemy w domu, ale to z mojego powodu...
Zdrowia dla taty!