reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tofijko u nas tez byl ten wirus,ja go przeszlam dobrze ale z Karolem wyladowalam na kilka dni w szpitalu,bo byl juz odwodniony.Nie zebym chciala cie straszyc,ale z takimi wirusami nie ma zartow.

dzieki ale my właśnie byliśmy z synkiem u lekarza dała nam lekarstwo na zatrzymanie biegunki i chyba pomogło, bo od wczoraj mamy spokój :P a ja no cóż jakoś przeżyję...

mamo Julci jak właściwie idzie Wam budowa? może jakieś zdjęcia? kurde zazdroszczę Wam tego, moim marzeniem stał się domek jednorodzinny z ogrodem!
Może kiedyś w przyszłości :P

Ollka22 szybkiego pozbycia się wirusa życzę. My tez siedziemy w domu, ale to z mojego powodu...
Zdrowia dla taty!

dzieki ale my właśnie byliśmy z synkiem u lekarza dała nam lekarstwo na zatrzymanie biegunki i chyba pomogło, bo od wczoraj mamy spokój :P a ja no cóż jakoś przeżyję...

mamo Julci jak właściwie idzie Wam budowa? może jakieś zdjęcia? kurde zazdroszczę Wam tego, moim marzeniem stał się domek jednorodzinny z ogrodem!
Może kiedyś w przyszłości :P

Ollka22 szybkiego pozbycia się wirusa życzę. My tez siedziemy w domu, ale to z mojego powodu...
Zdrowia dla taty!
No to dobrze,nie ma nic gorszego jak masze pociechy sa chore.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry