reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry:))
mamo malawi witam w naszym gronie i glowa do gory:)
dasz rade, a fakt warto sie cieszyc z tego co sie ma.
wkoncu nasze dzieci sa najwazniejsze:))

reklama
witam :)

mamo malawi dasz radę ze wszystkim!
mam nadzieje dziewczynki i chłopcy, że mnie przyjmiecie do swojego grona jakże uroczego i kochanego :P

pozdrawiam tafojka!

Tafojka witaj :-).

my uziemnieni w domu z Krystianem, dostał gorączki, więc obydwoje umieramy na to samo :szok:, tylko on ma katar i gorączkę a mnie dusi gardło i bolą zatoki (podejrzewam, że jego też bolą ale jak go pytam co go boli to odpowiada, że pupa :baffled:)

Hej ho! :-)

Własnie wróciłam do domu - załatwiłam,co miałam załatwić,a przy okazji przytaszczyłam pieluchy,mleka i inne zakupy do domu,ufff... :sorry2: Ręce to już mam normalnie do kolan. :baffled: :-p

Mamo Malawi,dasz radę,tak,jak my wszyscy tutaj! :tak: Pamiętaj,że masz Córeczki i nas - nas,którzy nie pozwolą popaść Ci w jakieś straszne doły. :no: ;-)

Tafojka,witaj! Miło Cię poznać. :-p Pisz,jak najczęściej! :-) :tak: :-p :laugh2:

reklama
Cóz jak na ta chwile mam wrazenie ze wszystko sie sypie jednoczesnie - rozstanie i powiazana z tym sytuacja np.finansowa a jakby mało mi było otrzymałam dzis telefon ze szkoły starszej córy ze od tygodnia nie bywa w szkole (codzienie rano wsawała i wychodziła a nawet zadania z matmy odrabiała ;-) ) Troche tego duzo jak na tak krótki czas ....Ciekawe co jeszcze sie wydarzy? Dziękuje Wszystkim mamom za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona i słowa wsparcia - jest to potrzebna a szczególnie dociera od osób które coś takiego przeszły i przechodzą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry