reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczor:-).
Agutka wszystkiego najlepszego:-):-):tak:.
Karol spal mi dzis prawie do 17 i nie mial zbytnio ochoty isc teraz spac ale w koncu jakos dal sie przekonac.

reklama
Martucha u nas najwiekszym powodzeniem cieszy sie obecnie ciastolina, kredki, kolorowanki.
no i kuchnia , mala uwielbia gotowac obiady w swojej kuchni:)
a tak to jest jeszcze pilka i mini golf, no i sporo czasu spedza na swojej zjezdzalni, tzn zjezdza ona i wsyztkie lalki, troche czasu jej to zajmuje:)

Martucha u nas najwiekszym powodzeniem cieszy sie obecnie ciastolina, kredki, kolorowanki.
no i kuchnia , mala uwielbia gotowac obiady w swojej kuchni:)
a tak to jest jeszcze pilka i mini golf, no i sporo czasu spedza na swojej zjezdzalni, tzn zjezdza ona i wsyztkie lalki, troche czasu jej to zajmuje:)
Olka to Oliwka zajeta dziewczyna jest:-)

Olka ja zewzgledu na podejrzenie jego choroby wlasnie chcialam spedzac z nim wiecej czasu bawiac sie razem bo on tez taki "zajety" tylko najczesciej bieganiem, wspinaczkami, wariowaniem itd.:baffled:
a na to najwiecej kazali nam uwazac.
chyba sprobujemy z ciastolina bo kredki narazie malo go interesuja(chyba ze na scianie maluje)

czesc majus
tafojka;-)

a moze zamaist kredek tablica??
moaj dostala rok temu i teraz dalej czasem sie bawi.
klocki??
ciastolina to fajna sprawa, i anprawde zajmuje nawet najwiekszego rozrabiake ( wiem bo Oliwka to naprawde nigdy w meijscu nie potrafila usiedziec)

a w smyku dostaniesz sporo artykolow palstycznych, np kubki, skarbonki w zestawach z farbkami, do pomalowania przez dziecko.
powiem ci ze fajne te zabawki sa:)

dobar uciekam spac.
dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry