reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tafojko tez pomyslalam o laurkach jak Karol wstanie to stworzymy male cudenka:-).
Olka Majka jest przecudowna:-):tak:
A reszte napisalam gdzie indziej.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
a my w biegu
wlasnie wrocilismy z imprezy z okazji Dnia Babci i Dziadzi
byl wierszyki i piosenki bylo suuuuuuuuper
i Ola wreczyla prezenty z gliny ktore ulepila na zajeciach
a teraz czekamy na ksiedza

Ostatnia edycja:
Cześć wieczorkiem. :-)

Zuzia śpi,G. ogląda tv i grzeje wyrko,a ja szybcikiem do Was zaglądam. ;-) :-D

My też "zaliczyłyśmy" wszystkie Babcie i Dziadków dzis. :-D
Moi rodzice dostali ogromną antyramę z Zuzi zdjęciami,moi Dziadkowie i Rodzice G. kwiatki i zdjęcie Zuzi. :-) :-) :-) Wszyscy baardzo zadowoleni i mega wzruszeni! :-D :tak: :tak: :tak:
A ja dostałam dziś mnóstwo słodkości,piękną czerwoną różę i kasiorkę od "teściowej" :-p,co bym w końcu i sobie mogła coś kupić,a nie wszystkich wkoło obdarowywuję. :-D :-p :sorry: :zawstydzona/y: :laugh2: Trza iść na jakieś zakupy. :cool2: :-p (pewnie i tak wrócę z czymś dla Zuzi,jak niczego sobie nie znajdę :-D :-p) Tak więc święto Babciowo - Dziadkowe i swoje imieniny uważam za udane! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

śliczna jest i jak urosła, pamiętam jak wrzucałaś jej zdjęcia to była tak malutka...ale ten czas leci ...

czesc agutka i wszystkiego naj z okazji imieninek:tak:

ja dzis znow mialam zalatany dzien, bylismy zamowic komode i na chacie troche rzeczy posegregowac. jutro albo pojutrze juz sie pewnie przeniesiemy:tak::-)

Martucha fakt, czas szybko leci, Majka ma juz 4 miesiace, oliwka prawie 3 lata...

a my bylysmy na spacerku,apozniej juz bawilsymy sie w domu.

czesc Agutka:)
jak milo czytac twoje posty:)
wszytkiego najlepszego z okazji imieninek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry